Povezane vesti

"To se nije desilo poslednjih 10 godina": Saša Popović odao informaciju sa finala "Zvezda Granda"- Evo šta je poručio…

"To se nije desilo poslednjih 10 godina": Saša Popović odao informaciju sa finala "Zvezda Granda"- Evo šta je poručio…

Blic 09.06.2024
Sinoć je održano finale "Zvezda Granda", a pobedu je odnela pevačica Šejla Zonić. Sada je Saša Popović sumirao utiske nakon finalne večeri i otkrio da je ove godine oboren rekord po broju glasova. - U ponedeljak ćemo na našem portalu objaviti rezultate… »
Presrećna sam, ona je pravi dijamant: Prva izjava mentorke Cece Ražnatović, nakon pobede Šejle Zonić (foto)

Presrećna sam, ona je pravi dijamant: Prva izjava mentorke Cece Ražnatović, nakon pobede Šejle Zonić (foto)

Večernje novosti 09.06.2024
POBEDNICA muzičkog takmičenja "Zvezde Granda" za 2024. godinu je Šejla Zonić, a odmah nakon finala za "Večernje novosti", oglasila se njena mentorka, najveća balkanska estradno-muzička folk zvezda Svetlana Ceca Ražnatović. Foto: Novosti Kako su prva dva… »
Šejla Zonić je pobednica „Zvezda Granda“ za 2024. godinu

Šejla Zonić je pobednica „Zvezda Granda“ za 2024. godinu

Večernje novosti 09.06.2024
POBEDNICA „Zvezda Granda“ za sezonu 2023/2024 je Šejla Zonić. Foto: Novosti Nakon devetomesečne pevačke borbe, rada i truda mentora da kandidatima priušte najbolje za njih, konačno je trijumfovao najbolji, a to je po mišljenju publike Šejla Zonić. Foto… »
"Pravda je pobedila!" Ceca Ražnatović otkrila sve detalje nakon finala "Zvezda Granda": Srce mi je lupalo, ne znam da opišem…

"Pravda je pobedila!" Ceca Ražnatović otkrila sve detalje nakon finala "Zvezda Granda": Srce mi je lupalo, ne znam da opišem…

Kurir 09.06.2024
Šejla Zonić pobednica je ovogodišnje sezone muzičkog takmičenja " Zvezde Granda", a mentor joj je bila Ceca Ražnatović, koja je za Kurir podelila utiske nakon finala. Ceca nije krila uzbuđenje zbog pobede njene takmičarke. - Dva najbolja su pobedila… »
Prvi intervju pobednice Zvezda Granda! Šejla Zonić preplavljena emocijama: "Verna sam sebi i svojim načelima!"

Prvi intervju pobednice Zvezda Granda! Šejla Zonić preplavljena emocijama: "Verna sam sebi i svojim načelima!"

Kurir 09.06.2024
Pobednica takmičenja " Zvezde Granda 2024" je Šejla Zonić, koja je osvojila čak 132.047 glasova publike. Veliko finale bilo je vrlo neizvesno i puno emocija, a Šejla je nakon proglašenja za Kurir progovorila o pobedi. - Ostvarilo se ono za šta sam se… »
(Video): Saša Popović otkrio koja sezona Zvezda Granda je bila najjača, a tek kad čujete šta je rekao o razvodima pevača

(Video): Saša Popović otkrio koja sezona Zvezda Granda je bila najjača, a tek kad čujete šta je rekao o razvodima pevača

Blic 09.06.2024
Večeras se održalo finale muzičkog takmičenja "Zvezde Granda". Ovoga puta publika je glasala u rekordnom broju u odnosu na 10 godina unazad, a pobedu je odnela Šejla Zonić. Saša Popović i ovoga puta je priredio šou za pamćenje, a mnogi se sećaju kada je… »
Ovo se u "zvezdama Granda" nije desilo već 10 godina: Nastao muk u studiju kada je Saša Popović saopštio ove informacije

Ovo se u "zvezdama Granda" nije desilo već 10 godina: Nastao muk u studiju kada je Saša Popović saopštio ove informacije

Blic 09.06.2024
Večeras je održano veliko finale muzičkog takmičenja "Zvezde Granda", a pobedu je odnela Šejla Zonić. Saša Popović, je ispred "Grand" produkcije, proglasio pobednika "Zvezda Granda", Šejlu Zonić, kojoj je mentor bila Svetlana Ceca Ražnatović. Kako je… »
Šejla Zonić je pobednik Zvezda: Granda

Šejla Zonić je pobednik Zvezda: Granda

Blic 09.06.2024
Večeras je održano veliko finale muzičkog takmičenja "Zvezde Granda", a pobedu je odnela Šejla Zonić. Saša Popović, je ispred "Grand" produkcije, proglasio pobednika "Zvezda Granda", Šejlu Zonić, kojoj je mentor bila Svetlana Ceca Ražnatović. U finale… »
Suprug plakao kao kiša pred kamerama: On je Šejli Zonić bio najveća podrška: Evo ko je muž pobednice "Zvezda Granda" i čime sa…

Suprug plakao kao kiša pred kamerama: On je Šejli Zonić bio najveća podrška: Evo ko je muž pobednice "Zvezda Granda" i čime sa…

Blic 09.06.2024
Večeras je održano veliko finale muzičkog takmičenja "Zvezde Granda", a pobedu je odnela Šejla Zonić. Saša Popović, je ispred "Grand" produkcije, proglasio pobednika "Zvezda Granda", Šejlu Zonić, kojoj je mentor bila Svetlana Ceca Ražnatović. Šejla je… »
To devojko! Svi na nogama u studiju zvezda Granda Šejla u haljini sa prorezima: Ona je favorit za pobedu

To devojko! Svi na nogama u studiju zvezda Granda Šejla u haljini sa prorezima: Ona je favorit za pobedu

Blic 08.06.2024
Takmičarka kojoj je mentor najveća balkanska zvezda Svetlana Ceca Ražnatović, Šejla Zonić veliki je favorit za pobedu u finalu takmičenja "Zvezde Granda", koje se večeras održava. U prvom krugu predstavljanja 20 najboljih, Šejla Zonić se pojavila u crnoj… »
Šok! Marija Šerifović ne dolazi na finale Zvezda Granda Ovo je razlog: Četiri njena kandidata bez podrške mentora

Šok! Marija Šerifović ne dolazi na finale Zvezda Granda Ovo je razlog: Četiri njena kandidata bez podrške mentora

Blic 08.06.2024
Večeras se održava veliko finale takmičenja "Zvezda Granda". Članovi žirija, kao i voditeljka Ana Sević stigli su večeras i spremni su kao zapete puške, za veliki spektakl. Ipak, desio se jedan presedan, a to je da Marija Šerifović neće biti na finalu… »
(Foto) barbiko, iz koje kutije si ispala? Takmičarka raspametila u finalu Zvezda Granda: Kao živa lutka je

(Foto) barbiko, iz koje kutije si ispala? Takmičarka raspametila u finalu Zvezda Granda: Kao živa lutka je

Blic 08.06.2024
Viki Miljković večeras u finalu Zvezda Granda ima tri svoja kandidata, a među njima je i prelepa Beta Sudar. Beta je izvela na sceni popularnu pop pesmu "Kao da me nema tu", a blistala je u belom kostimu. Njeno izvajano telo, u ovom kostimu imalo je… »
(Video) Ana Sević došla u haljini od 2900 dinara, pa se presvukla u "belu mrežu": Voditeljka nikad izazovnija: Šlic do kuka

(Video) Ana Sević došla u haljini od 2900 dinara, pa se presvukla u "belu mrežu": Voditeljka nikad izazovnija: Šlic do kuka

Blic 08.06.2024
Voditeljka takmičenja "Zvezde Granda" Ana Sević došla na finale šou programa u letnjoj haljini koja košta 2900 dinara. Ana Sević brzinski se zatim presvukla u mrežastu toaletu i zajedno sa kolegom Vojom Nedeljkovićem, najavila uvodni deo finala "Zvezda… »
Počinje finale zvezda Granda: Njih troje su apsolutni favoriti: Cecina lepotica je muzički obrazovana, a nju svi znaju zbog…

Počinje finale zvezda Granda: Njih troje su apsolutni favoriti: Cecina lepotica je muzički obrazovana, a nju svi znaju zbog…

Blic 08.06.2024
Večeras se održava veliko finale takmičenje "Zvezde Granda", a publika sa nestrpljenjem očekuje da vidi da li će njihov favorit odneti pobedu. Dvadeset najboljih večeras će se predstaviti i po poslednji put u takmičenju pokušati da ubede publiku da baš… »

Vesti dana »