Povezane vesti

Zvezde Granda 2024 superfinale: Pobednik je Andrijana Petrušovska, Miki Sekulovski ili Šejla Zonić?

Zvezde Granda 2024 superfinale: Pobednik je Andrijana Petrušovska, Miki Sekulovski ili Šejla Zonić?

Svet plus 09.06.2024
Pobednik Zvezde Granda 2024 je Andrijana Petrušovska, Miki Sekulovski ili Šejla Zonić? Njih troje plasirali su se u superfinale, a samo jedno od njih će poneti laskavu titulu pobednika. U trećem krugu takmičenja Zvezde Granda, nastupilo je šest… »
"To se nije desilo poslednjih 10 godina": Saša Popović odao informaciju sa finala "Zvezda Granda"- Evo šta je poručio…

"To se nije desilo poslednjih 10 godina": Saša Popović odao informaciju sa finala "Zvezda Granda"- Evo šta je poručio…

Blic 09.06.2024
Sinoć je održano finale "Zvezda Granda", a pobedu je odnela pevačica Šejla Zonić. Sada je Saša Popović sumirao utiske nakon finalne večeri i otkrio da je ove godine oboren rekord po broju glasova. - U ponedeljak ćemo na našem portalu objaviti… »
Saša Popović otkrio informaciju sa finala ! Tvrdi da se ovako nešto nije desilo čitavih deset godina. ispričao detalje

Saša Popović otkrio informaciju sa finala ! Tvrdi da se ovako nešto nije desilo čitavih deset godina. ispričao detalje

Kurir 09.06.2024
Sinoć je održano finale " Zvezda Granda", a pobedu je odnela pevačica Šejla Zonić. Sada je Saša Popović sumirao utiske nakon finalne večeri i otkrio da je ove godine oboren rekord po broju glasova. - U ponedeljak ćemo na našem portalu objaviti… »
Šejla Zonić je pobednica „Zvezda Granda“ za 2024. godinu

Šejla Zonić je pobednica „Zvezda Granda“ za 2024. godinu

Večernje novosti 09.06.2024
POBEDNICA „Zvezda Granda“ za sezonu 2023/2024 je Šejla Zonić. Foto: Novosti Nakon devetomesečne pevačke borbe, rada i truda mentora da kandidatima priušte najbolje za njih, konačno je trijumfovao najbolji, a to je po mišljenju publike Šejla… »
Presrećna sam, ona je pravi dijamant: Prva izjava mentorke Cece Ražnatović, nakon pobede Šejle Zonić (foto)

Presrećna sam, ona je pravi dijamant: Prva izjava mentorke Cece Ražnatović, nakon pobede Šejle Zonić (foto)

POBEDNICA muzičkog takmičenja "Zvezde Granda" za 2024. godinu je Šejla Zonić, a odmah nakon finala za "Večernje novosti", oglasila se njena mentorka, najveća balkanska estradno-muzička folk zvezda Svetlana Ceca Ražnatović. Foto: Novosti Kako su… »
Ceca o napadima na Šejlu Zonić: Tragedija ratnih dešavanja!

Ceca o napadima na Šejlu Zonić: Tragedija ratnih dešavanja!

Svet plus 09.06.2024
Ceca Ražnatović govori o napadima na Šejlu Zonić tokom "Zvezda Granda" i otkriva kako su zajedno prevazišle teškoće. Folk diva i članica žirija u "Zvezdama Granda", Ceca Ražnatović, oglasila se nakon pobede svoje kandidatkinje, Šejle Zonić… »
(Video) "srce mi je lupalo, pravda je pobedila": Prva Cecina izjava nakon pobede njene takmičarke Šejle Zonić: "Nismo ih mi…

(Video) "srce mi je lupalo, pravda je pobedila": Prva Cecina izjava nakon pobede njene takmičarke Šejle Zonić: "Nismo ih mi…

Blic 09.06.2024
Pobedu u "Zvezdama Granda" odnela je Šejla Zonić, kojoj je mentor bila najveća balkanska zvezda Ceca Ražnatović. Ceca nije krila uzbuđenje zbog pobede njene takmičarke. - Dva najbolja su pobedila. Srce mi je lupalo, ne znam kako da vam opišem. I… »
(Video): "Nedostaje mi mama, bila sam prinuđena da naučim španski": Anastasija Ražnatović o venčanju, životu u Španiji…

(Video): "Nedostaje mi mama, bila sam prinuđena da naučim španski": Anastasija Ražnatović o venčanju, životu u Španiji…

Blic 09.06.2024
Anastasija Ražnatović sinoć je tokom finala u "Zvezdama Granda" bila podrška svojoj mami Ceci Ražnatović, koja je inače mentor u ovom takmičenju. Cecina takmičarka Šejla Zonjić je odnela pobedu u ovom takmičenju. Anastasija je ovom prilikom… »
Ko je suprug pobednice Zvezda Granda: Šejla Zonić otkriva najveću podršku svog uspeha!

Ko je suprug pobednice Zvezda Granda: Šejla Zonić otkriva najveću podršku svog uspeha!

Svet plus 09.06.2024
U maju 2022. godine, Šejla Zonić i njen suprug Armin izgovorili su sudbonosno "da" na velikom slavlju. Pobednica "Zvezda Granda", često ističe koliko je njen suprug zaslužan za njen uspeh. Otkrivamo ko je čovek koji je osvojio njeno srce i kako je… »
Prvi intervju pobednice Zvezda Granda! Šejla Zonić preplavljena emocijama: "Verna sam sebi i svojim načelima!"

Prvi intervju pobednice Zvezda Granda! Šejla Zonić preplavljena emocijama: "Verna sam sebi i svojim načelima!"

Kurir 09.06.2024
Pobednica takmičenja " Zvezde Granda 2024" je Šejla Zonić, koja je osvojila čak 132.047 glasova publike. Veliko finale bilo je vrlo neizvesno i puno emocija, a Šejla je nakon proglašenja za Kurir progovorila o pobedi. - Ostvarilo se ono za šta sam… »
"Pravda je pobedila!" Ceca Ražnatović otkrila sve detalje nakon finala "Zvezda Granda": Srce mi je lupalo, ne znam da opišem…

"Pravda je pobedila!" Ceca Ražnatović otkrila sve detalje nakon finala "Zvezda Granda": Srce mi je lupalo, ne znam da opišem…

Kurir 09.06.2024
Šejla Zonić pobednica je ovogodišnje sezone muzičkog takmičenja " Zvezde Granda", a mentor joj je bila Ceca Ražnatović, koja je za Kurir podelila utiske nakon finala. Ceca nije krila uzbuđenje zbog pobede njene takmičarke. - Dva najbolja su… »
Ostvarilo se ono za šta sam se borila: Prvi intervju pobednice "Zvezde Granda 2024." - Šejle Zonić (foto)

Ostvarilo se ono za šta sam se borila: Prvi intervju pobednice "Zvezde Granda 2024." - Šejle Zonić (foto)

ŠEJLA ZONIĆ pobednica je muzičkog takmičenja "Zvezde Granda 2024". Foto: Novosti Šejla je u finalu bila veliki favorit, a mentor joj je bila najveća balkanska zvezda Svetlana Ceca Ražnatović. Foto: Novosti Svoje prve utiske nakon pobede Šejla je… »
(Video): Saša Popović otkrio koja sezona Zvezda Granda je bila najjača, a tek kad čujete šta je rekao o razvodima pevača

(Video): Saša Popović otkrio koja sezona Zvezda Granda je bila najjača, a tek kad čujete šta je rekao o razvodima pevača

Blic 09.06.2024
Večeras se održalo finale muzičkog takmičenja "Zvezde Granda". Ovoga puta publika je glasala u rekordnom broju u odnosu na 10 godina unazad, a pobedu je odnela Šejla Zonić. Saša Popović i ovoga puta je priredio šou za pamćenje, a mnogi se… »
Ko je Šejla Zonić pobednica zvezda Granda: Najobrazovanija je takmičarka koja je ikad bila u šou programu: Rođena je u…

Ko je Šejla Zonić pobednica zvezda Granda: Najobrazovanija je takmičarka koja je ikad bila u šou programu: Rođena je u…

Blic 09.06.2024
Šejla Zonić pobednica je takmičenja "Zvezde Granda", u kojem joj je mentor bila Svetlana Ceca Ražnatović. Šejla je osvojila srca publike i žirija uz neverovatnih 132.014 glasova od ukupno 529.000, a tokom ovog takmičenja joj je mentor bila… »
Šejla Zonić je pobednik Zvezda: Granda

Šejla Zonić je pobednik Zvezda: Granda

Blic 09.06.2024
Večeras je održano veliko finale muzičkog takmičenja "Zvezde Granda", a pobedu je odnela Šejla Zonić. Saša Popović, je ispred "Grand" produkcije, proglasio pobednika "Zvezda Granda", Šejlu Zonić, kojoj je mentor bila Svetlana Ceca Ražnatović… »
Ovo se u "zvezdama Granda" nije desilo već 10 godina: Nastao muk u studiju kada je Saša Popović saopštio ove informacije

Ovo se u "zvezdama Granda" nije desilo već 10 godina: Nastao muk u studiju kada je Saša Popović saopštio ove informacije

Blic 09.06.2024
Večeras je održano veliko finale muzičkog takmičenja "Zvezde Granda", a pobedu je odnela Šejla Zonić. Saša Popović, je ispred "Grand" produkcije, proglasio pobednika "Zvezda Granda", Šejlu Zonić, kojoj je mentor bila Svetlana Ceca Ražnatović… »
Zvezde Granda 2024: Pobednik je Šejla Zonić!

Zvezde Granda 2024: Pobednik je Šejla Zonić!

Svet plus 09.06.2024
Pobednik takmičenja Zvezde Granda 2024 je Šejla Zonić! U finalu koje je održano večeras, 8. juna, 20 takmičara se borilo za prestižnu nagradu, a najviše glasova publike osvojila je Šejla Zonić, čiji je mentor bila Ceca Ražnatović. Nakon devet… »
(Video) Prvi intervju šejle Zonić pobednice zvezda Granda: Ovu Cecinu lekciju će pamtiti zauvek: "Nosila sam veliko breme"

(Video) Prvi intervju šejle Zonić pobednice zvezda Granda: Ovu Cecinu lekciju će pamtiti zauvek: "Nosila sam veliko breme"

Blic 09.06.2024
Šejla Zonić pobednica je takmičenja "Zvezde Granda 2024". Šejla je u finalu bila veliki favorit, a mentor joj je bila najveća balkanska zvezda Svetlana Ceca Ražnatović. Svoje prve utiske nakon finala Šejla je podelila sa ekipom Blica. - Ostvarilo… »
Suprug plakao kao kiša pred kamerama: On je Šejli Zonić bio najveća podrška: Evo ko je muž pobednice "Zvezda Granda" i…

Suprug plakao kao kiša pred kamerama: On je Šejli Zonić bio najveća podrška: Evo ko je muž pobednice "Zvezda Granda" i…

Blic 09.06.2024
Šok! Marija Šerifović ne dolazi na finale Zvezda Granda Ovo je razlog: Četiri njena kandidata bez podrške mentora

Šok! Marija Šerifović ne dolazi na finale Zvezda Granda Ovo je razlog: Četiri njena kandidata bez podrške mentora

Blic 08.06.2024
Večeras se održava veliko finale takmičenja "Zvezda Granda". Članovi žirija, kao i voditeljka Ana Sević stigli su večeras i spremni su kao zapete puške, za veliki spektakl. Ipak, desio se jedan presedan, a to je da Marija Šerifović neće biti na… »
To devojko! Svi na nogama u studiju zvezda Granda Šejla u haljini sa prorezima: Ona je favorit za pobedu

To devojko! Svi na nogama u studiju zvezda Granda Šejla u haljini sa prorezima: Ona je favorit za pobedu

Blic 08.06.2024
Takmičarka kojoj je mentor najveća balkanska zvezda Svetlana Ceca Ražnatović, Šejla Zonić veliki je favorit za pobedu u finalu takmičenja "Zvezde Granda", koje se večeras održava. U prvom krugu predstavljanja 20 najboljih, Šejla Zonić se… »
(Foto) barbiko, iz koje kutije si ispala? Takmičarka raspametila u finalu Zvezda Granda: Kao živa lutka je

(Foto) barbiko, iz koje kutije si ispala? Takmičarka raspametila u finalu Zvezda Granda: Kao živa lutka je

Blic 08.06.2024
Viki Miljković večeras u finalu Zvezda Granda ima tri svoja kandidata, a među njima je i prelepa Beta Sudar. Beta je izvela na sceni popularnu pop pesmu "Kao da me nema tu", a blistala je u belom kostimu. Njeno izvajano telo, u ovom kostimu imalo je… »
(Video) Ana Sević došla u haljini od 2900 dinara, pa se presvukla u "belu mrežu": Voditeljka nikad izazovnija: Šlic do kuka

(Video) Ana Sević došla u haljini od 2900 dinara, pa se presvukla u "belu mrežu": Voditeljka nikad izazovnija: Šlic do kuka

Blic 08.06.2024
Voditeljka takmičenja "Zvezde Granda" Ana Sević došla na finale šou programa u letnjoj haljini koja košta 2900 dinara. Ana Sević brzinski se zatim presvukla u mrežastu toaletu i zajedno sa kolegom Vojom Nedeljkovićem, najavila uvodni deo finala… »
Počinje finale zvezda Granda: Njih troje su apsolutni favoriti: Cecina lepotica je muzički obrazovana, a nju svi znaju zbog…

Počinje finale zvezda Granda: Njih troje su apsolutni favoriti: Cecina lepotica je muzički obrazovana, a nju svi znaju zbog…

Blic 08.06.2024
Večeras se održava veliko finale takmičenje "Zvezde Granda", a publika sa nestrpljenjem očekuje da vidi da li će njihov favorit odneti pobedu. Dvadeset najboljih večeras će se predstaviti i po poslednji put u takmičenju pokušati da ubede publiku… »

Vesti dana »