Povezane vesti
Skup "Svi smo mi na (biračkom) spisku" danas na Trgu slobode: Tribina, galerija, kviz...
Radio 021 09.06.2024
Skup "Svi smo mi na (biračkom) spisku" održaće se danas, 9. juna ispred Gradske kuće. Skup organizuje Građanski pokret "Bravo". "U zemlji spiskova, na kojima završite ako slobodno mislite, dišete ili delujete, pronašli smo i sakupili materijal i dokaze o… »
Građanski pokret Bravo pozvao na okupljanje pod nazivom „Svi smo mi na (biračkom) spisku“ sutra u Novom Sadu
Danas 08.06.2024
Građanski pokret Bravo iz Novog Sada pozvao je danas sugrađane da se sutra u 19:00 časova okupe na Trgu slobode ispred Gradske kuće na događaju „Svi smo mi na (biračkom) spisku“ na kojem će biti omogućen uvid u izborne materijale sa nedavnih lokalnih… »
Vesti dana »
Plate u Leskovcu daleko ispod republičkog proseka: razlika veća od 25.000 dinara
Rešetka pre 41 minutajoš 26 povezanih
'Amerika pregovara sama sa sobom': Teheran; svet u strahu od recesije
BBC News pre 1 satjoš 37 povezanih
Vremenska prognoza Srbije i regiona: Promenljivo vreme, obilne padavine, zahlađenje i snežne nepogode
Naslovi.ai pre 26 minutajoš 37 povezanih
U Beogradu održan protest gluvih i nagluvih, traže jednakost i poštovanje prava
RTV pre 56 minutajoš 16 povezanih
Tramp: Svi iranski lideri su nestali; IRGC pokrenuo novi talas operacije "Pravo obećanje 4", gađani ciljevi u četiri zemlje
RTS pre 46 minutajoš 25 povezanih