Повезане вести

Љајић: Нисам задовољан резултатима у Тутину и Сјеници, у Тутину иста власт већ 30 година

Љајић: Нисам задовољан резултатима у Тутину и Сјеници, у Тутину иста власт већ 30 година

Нови магазин 09.06.2024
Председник Социјалдемократске партије Србије (СДПС) Расим Љајић рекао је данас да није задовољан резултатима локалних избора у Сјеници и Тутину, наводећи да "Тутин нема воду, али има исту власт која траје 30 година". Љајић је… »
Расим Љајић: Уморио сам се од честих избора, али је рано за пензију

Расим Љајић: Уморио сам се од честих избора, али је рано за пензију

Нова 09.06.2024
"Имали смо два циља на протеклим изборима: први, да остваримо као коалиција убедљиву победу и други, да као странка дамо видљив и конкретан допринос тој победи. Оба циља смо остварили, каже на почетку интервјуа за Курир Расим… »
Расим Љајић за Курир: Уморио сам се од честих избора, али је рано за пензију! Лидер сдпс говори и о томе зашто није у Влади

Расим Љајић за Курир: Уморио сам се од честих избора, али је рано за пензију! Лидер сдпс говори и о томе зашто није у Влади

Курир 09.06.2024
Имали смо два циља на протеклим изборима: први, да остваримо као коалиција убедљиву победу и други, да као странка дамо видљив и конкретан допринос тој победи. Оба циља смо остварили, каже на почетку интервјуа за Курир Расим… »

Вести дана »