Povezane vesti
Ljajić: Nisam zadovoljan rezultatima u Tutinu i Sjenici, u Tutinu ista vlast već 30 godina
Politika 09.06.2024
Predsednik Socijaldemokratske partije Srbije (SDPS) Rasim Ljajić rekao je danas da nije zadovoljan rezultatima lokalnih izbora u Sjenici i Tutinu, navodeći da „Tutin nema vodu, ali ima istu vlast koja traje 30 godina”. Ljajić je o formiranju vlasti… »
Ljajić: Nisam zadovoljan rezultatima u Tutinu i Sjenici, u Tutinu ista vlast već 30 godina
Novi magazin 09.06.2024
Predsednik Socijaldemokratske partije Srbije (SDPS) Rasim Ljajić rekao je danas da nije zadovoljan rezultatima lokalnih izbora u Sjenici i Tutinu, navodeći da "Tutin nema vodu, ali ima istu vlast koja traje 30 godina". Ljajić je o formiranju vlasti u… »
Ljajić: Nisam zadovoljan rezultatima u Tutinu i Sjenici
Beta 09.06.2024
Predsednik Socijaldemokratske partije Srbije (SDPS) Rasim Ljajić rekao je danas da nije zadovoljan rezultatima lokalnih izbora u Sjenici i Tutinu, navodeći da "Tutin nema vodu, ali ima istu vlast koja traje 30 godina". Ljajić je o formiranju vlasti u… »
Rasim Ljajić: Umorio sam se od čestih izbora, ali je rano za penziju
Nova 09.06.2024
"Imali smo dva cilja na proteklim izborima: prvi, da ostvarimo kao koalicija ubedljivu pobedu i drugi, da kao stranka damo vidljiv i konkretan doprinos toj pobedi. Oba cilja smo ostvarili, kaže na početku intervjua za Kurir Rasim Ljajić, predsednik… »
Rasim Ljajić za Kurir: Umorio sam se od čestih izbora, ali je rano za penziju! Lider sdps govori i o tome zašto nije u Vladi
Kurir 09.06.2024
Imali smo dva cilja na proteklim izborima: prvi, da ostvarimo kao koalicija ubedljivu pobedu i drugi, da kao stranka damo vidljiv i konkretan doprinos toj pobedi. Oba cilja smo ostvarili, kaže na početku intervjua za Kurir Rasim Ljajić, predsednik… »
Vesti dana »
Petrović: Mitar je imao dobru ideju da šutira po sredini gola... (video)
Sportski žurnal pre 5 minutajoš 5 povezanih
Otkaz direktoru PJ „Tehnika i tehnologije“: Prekinut program na RT Vojvodina 12 minuta
Danas pre 5 satijoš 1 povezana
(Video) Deca su plakala, bojala se da brod ne potone! Jezive scene sa katamarana koji se zabio u hrid kod Zadra
Blic pre 5 satijoš 1 povezana
"Dali ste mi eksta motivaciju": Željko Obradović se obratio nakon poraza Partizana u Evroligi!
Večernje novosti pre 5 satijoš 2 povezane