Povezane vesti
„Hej, dok sam bila tvoja nisam bila svoja“: Snima se još jedna pesma čiji je autor Rasim Ljajić
Nova 09.06.2024
"Kasno je za kajanje" jedna je od poslednjih pesama koju je napisao predsednik Socijaldemokratske partije Srbije Rasim Ljajić. On je za Kurir i podelio stihove pesme čiji je autor. „Snimanje jedne pesme je završeno u studiju, a druga se snima sledeće… »
Da l’ si ljubav il’ zabluda! Snima se još jedna pesma čiji je autor Rasim Ljajić! Hej, dok sam bila tvoja, Hej, nisam bila…
IndeksOnline 09.06.2024
“Kasno je za kajanje” jedna je od poslednjih pesama koju je napisao predsednik Socijaldemokratske partije Srbije Rasim Ljajić. On je za Kurir i podelio stihove pesme čiji je autor. – Snimanje jedne pesme je završeno u studiju, a druga se snima sledeće… »
Da l' si ljubav il' zabluda! Snima se još jedna pesma čiji je autor Rasim Ljajić! Hej, dok sam bila tvoja, Hej, nisam bila…
Kurir 09.06.2024
"Kasno je za kajanje" jedna je od poslednjih pesama koju je napisao predsednik Socijaldemokratske partije Srbije Rasim Ljajić. On je za Kurir i podelio stihove pesme čiji je autor. - Snimanje jedne pesme je završeno u studiju, a druga se snima sledeće… »
Vesti dana »

Američki predsednik: Spremni smo za razgovor s Iranom, ali bez pomoći Evrope
Danas pre 1 satjoš 1 povezana

Danas počinje letnji red vožnje u Beogradu: Evo kako ćete najbrže dolaziti do Ade Ciganlije
Blic pre 18 minutajoš 2 povezane

Odluka o otkazima nastavnicama iz Srbobrana doneta, biće objavljena za tri dana
Danas pre 4 satijoš 1 povezana

Viši sud poništio odluku GIK Zaječar: Opozicioni prigovori ponovo u razmatranju
Danas pre 3 satajoš 1 povezana

Temperatura neće padati ispod 32 stepena mesec dana! Još za vikend svežije, a onda kreće pakao, +38 već od nedelje
Blic pre 3 satajoš 1 povezana