Povezane vesti
„Hej, dok sam bila tvoja nisam bila svoja“: Snima se još jedna pesma čiji je autor Rasim Ljajić
Nova 09.06.2024
"Kasno je za kajanje" jedna je od poslednjih pesama koju je napisao predsednik Socijaldemokratske partije Srbije Rasim Ljajić. On je za Kurir i podelio stihove pesme čiji je autor. „Snimanje jedne pesme je završeno u studiju, a druga se snima… »
Da l’ si ljubav il’ zabluda! Snima se još jedna pesma čiji je autor Rasim Ljajić! Hej, dok sam bila tvoja, Hej, nisam…
IndeksOnline 09.06.2024
“Kasno je za kajanje” jedna je od poslednjih pesama koju je napisao predsednik Socijaldemokratske partije Srbije Rasim Ljajić. On je za Kurir i podelio stihove pesme čiji je autor. – Snimanje jedne pesme je završeno u studiju, a druga se snima… »
Da l' si ljubav il' zabluda! Snima se još jedna pesma čiji je autor Rasim Ljajić! Hej, dok sam bila tvoja, Hej, nisam bila…
Kurir 09.06.2024
"Kasno je za kajanje" jedna je od poslednjih pesama koju je napisao predsednik Socijaldemokratske partije Srbije Rasim Ljajić. On je za Kurir i podelio stihove pesme čiji je autor. - Snimanje jedne pesme je završeno u studiju, a druga se snima sledeće… »
Vesti dana »
IDF: Hezbolahov poligon lociran na 200 metara od baze UNIFIL-a; beba stara 15 dana spasena iz ruševina u Gazi
RTS pre 11 minutajoš 36 povezanih
Novi Sad: Danas u 18 sati novi protest u Novom Sadu, šestočasovna blokada mosta
Beta pre 6 satijoš 15 povezanih
Oko 70 radnika FPM Agromehanika iz Boljevca završilo sa stomačnim tegobama: Sumnja se na trovanje hranom?
Danas pre 10 satijoš 3 povezane