Povezane vesti
Noa Argamani, oslobođena iz zatočeništva u Gazi: Bila sam sigurna da ću umreti
NIN 09.06.2024
Dvadesetšestogodišnja Noa Argamani, oslobođena u subotu iz Hamasovog zatočeništva u Gazi rekla je svojim rođacima da je četiri puta mogla da pogine, preneo je list Izrael Hajom (Izrael danas). Ona je opisala kako je raketa pogodila zgradu u kojoj je bila… »
Videla sam raketu u kući i bila sigurna da ću umreti: Noa Argamani, oslobođena iz zatočeništva u Gazi, četiri puta mogla da…
Kurir 09.06.2024
Noa Argamani (26), oslobođena u subotu iz Hamasovog zatočeništva u Pojasu Gaze, rekla je rođacima da je četiri puta mogla da pogine, preneo je list Izrael Hajom (Izrael danas). Ona je opisala kako je raketa pogodila zgradu u kojoj je bila zatočena i da… »
Noa Argamani, oslobođena iz zatočeništva u Gazi: „Bila sam sigurna da ću umreti“
N1 Info 09.06.2024
Dvadesetšestogodišnja Noa Argamani, oslobođena u subotu iz Hamasovog zatočeništva u Gazi rekla je svojim rođacima da je četiri puta mogla da pogine, preneo je list Izrael Hajom (Izrael danas). Ona je opisala kako je raketa pogodila zgradu u kojoj je bila… »
Vesti dana »
Ministarstvo kaže da je postignut dogovor sa poljoprivrednicima, za Mašinu negoduju isti
Mašina pre 3 satajoš 31 povezana
Pilot se obratio pred polazak po Srbe u Egiptu: Nastavlja se evakuacija naših državljana iz Izraela
Mondo pre 5 minutajoš 101 povezana
Sukob se širi Bliskim istokom: SAD i Izrael nastavljaju udare na Iran i Liban, počela evakuacija Srba
NIN pre 6 minutajoš 78 povezanih
Bez Dubaija i Dohe nema jeftinih letova: Cene karata skaču iz dana u dan
NIN pre 4 satijoš 27 povezanih
Sofronijević: Putnički železnički saobraćaj između Srbije i Mađarske počinje 27. marta, karta verovatno oko 25 evra
Danas pre 4 satijoš 24 povezane