Povezane vesti

Britanac pošao vozom iz Zagreba do Beograda, pa ostao u čudu šta ga je snašlo: "Ovo kao da nije 2024. godina"

Britanac pošao vozom iz Zagreba do Beograda, pa ostao u čudu šta ga je snašlo: "Ovo kao da nije 2024. godina"

Blic 09.06.2024
Britanac Pol Bredberi koji već 20 godina živi u Hrvatskoj, podelio je u svom vlogu kako je izgledalo njegovo dvanaestočasovno putovanje vozom od Zagreba do Beograda i otkrio šta ga je posebno iznenadilo. "Ranije ove nedelje uživao sam u jedinstvenoj… »
Britanac otkrio kako izgleda putovanje vozom od Zagreba do Beograda: „Traje 8 sati duže nego 1988. godine“

Britanac otkrio kako izgleda putovanje vozom od Zagreba do Beograda: „Traje 8 sati duže nego 1988. godine“

Nova 09.06.2024
Pol Bredberi, Britanac koji već 20 godina živi u Hrvatskoj, krenuo je na 12-časovno putovanje vozom od Zagreba do Beograda i u svom vlogu otkrio šta ga je iznenadilo. Duže se putuje nego pre 36 godina. „Ranije ove nedelje uživao sam u jedinstvenoj… »
Britanac se zaputio iz Zagreba za Beograd vozom: Šokiran zbog ovoga

Britanac se zaputio iz Zagreba za Beograd vozom: Šokiran zbog ovoga

B92 09.06.2024
Pol Bredberi, Britanac koji već 20 godina živi u Hrvatskoj, krenuo je na dvanaestočasovno putovanje vozom od Zagreba do Beograda i u vlogu otkrio šta ga je iznenadilo. "Ranije ove nedelje uživao sam u jedinstvenoj 12-satnoj vožnji vozom i šetnjom… »

Vesti dana »