Povezane vesti
"Imala sam 12 operacija, svašta sam izdržala" Ispovest glumice Vjere Mujović o smrti roditelja, razvodu, ali i novoj…
Kurir 09.06.2024
Ima je u pozorištu, na televiziji i filmu. Pored toga, piše knjige, prevodi ih, peva; snimila je nekoliko CD-ova... Doktorirala je. Zahvaljujući svom pozivu proputovala je ceo svet. Kaže da se često oseća kao da je živela tako zgusnuto da je to… »
"Imala sam 12 operacija": Potresna ispovest Vjere Mujović: Rođaci su je maltretirali, a roditelji šišali do glave - Glumica…
Blic 09.06.2024
Glumica Vjera Mujović u velikoj ispovesti otkrila je nepoznate detalje iz privatnog života. Vjera Mujović progovorila je o detinjstvu, operacijama, priznala je kako je podnela smrt dragih ljudi kao i razvod od nemačkog lekara, Štefana Prajsa. -… »
Vesti dana »
Zvezda rutinski do trijumfa nad Monakom u gostima, Miler-Mekintajer i Petrušev doneli crveno-belima važnu pobedu
Danas pre 53 minutajoš 4 povezane
"Pa jel slušao neko od opozicije: Ovo?" Opozicija sumnja na "krtice" u svojim redovima, Vučić znao poteze unapred: "Ako ne znate ko vas buši iznutra, onda niste sposobni ni da vodite državu" (video)
Blic pre 4 satijoš 1 povezana
Miran Pogačar: Radićemo na tome da se protesti nastave i da se energija održi
Danas pre 23 minutajoš 1 povezana
Građevinski investitor i tajkun zavodiće red na Bliskom istoku: Preživeo atentat sa Trampom, dobio važnu funkciju
Mondo pre 46 minutajoš 4 povezane