Povezane vesti
"Imala sam 12 operacija, svašta sam izdržala" Ispovest glumice Vjere Mujović o smrti roditelja, razvodu, ali i novoj…
Kurir 09.06.2024
Ima je u pozorištu, na televiziji i filmu. Pored toga, piše knjige, prevodi ih, peva; snimila je nekoliko CD-ova... Doktorirala je. Zahvaljujući svom pozivu proputovala je ceo svet. Kaže da se često oseća kao da je živela tako zgusnuto da je to… »
"Imala sam 12 operacija": Potresna ispovest Vjere Mujović: Rođaci su je maltretirali, a roditelji šišali do glave - Glumica…
Blic 09.06.2024
Glumica Vjera Mujović u velikoj ispovesti otkrila je nepoznate detalje iz privatnog života. Vjera Mujović progovorila je o detinjstvu, operacijama, priznala je kako je podnela smrt dragih ljudi kao i razvod od nemačkog lekara, Štefana Prajsa. -… »
Vesti dana »

'Vostani Serbije': Studentski protesti u 32 grada, u Beogradu blokada dva mosta
BBC News pre 4 satijoš 19 povezanih

Ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture: Potrebno je izvršiti analizu statike zgrade pre nego što bude odlučeno da li će stanica biti srušena
Nedeljnik pre 7 satijoš 21 povezana

Završen sastanak studenata u blokadi i predstavnika Univerziteta 4: sata razgovora bez rezultata
Blic pre 3 satajoš 16 povezanih

Ovo su ukrajinski dronovi-kamikaze koji su žestoko pogodili Rusiju: Letelice od 430 dolara bile kobne za strateške bombardere od 100 miliona dolara! Video, foto
Kurir pre 5 minutajoš 37 povezanih

UŽIVO Protest "Vostani Serbije" u Novom Sadu: Studenti i zborovi traže raspisivanje izbora
Radio 021 pre 1 satjoš 37 povezanih