Povezane vesti
Finalistkinja "Zvezda Granda" koju je pevačica optužila za prevaru se oglasila: "Još sam pod utiskom"
Blic 09.06.2024
Finalistkinja "Zvezda Granda" Antonije Čerkez se oglasila nakon finala u kom je pobedu odnela Šejla Zonić. Antonija je, naime, bila u timu Dragana Stojkovića Bosanca. Sada se oglasila na Instagramu i zahvalila svima na podršci. - Ja sam još pod utiskom… »
Oglasila se finalistkinja koju je pevačica optužila za prevaru, ovo je poručila posle zg: "Pod utiskom sam"
Telegraf 09.06.2024
Antonija je bila u timu Dragana Stojkovića Bosanca. Mlada pevačica Antonija Čerkez, finalistkinja Zvezda Granda koja je izazvala veliku pažnju, oglasila se nakon što joj je pobeda "izmakla za dlaku". Inače, Antonija je bila u timu Dragana Stojkovića… »
Vesti dana »

Upozorenje na pljuskove, grmljavinu i lokalni grad u Srbiji tokom vikenda
Naslovi.ai pre 17 minutajoš 24 povezane

Trener ne prašta: Petrušev mora da smiri ego i prestane sa provokacijama! Kasapljenje u ringu: Janičić izdemolirao Amerikanca i zapalio publiku!
Hot sport pre 7 minutajoš 70 povezanih

Odvratno ponašanje britanca posle poraza od Novaka! Besramno je optužio Đokovića: Sumnja u Noletovu povredu, tvrdi da ništa nije video: Moraćete da pitate njega
Kurir pre 7 minutajoš 71 povezana

SNS opet organizuje okupljanja „protiv blokada“ u više mesta, a na spisku nema Niša
Južne vesti pre 1 satjoš 9 povezanih