Povezane vesti
Potresna ispovest srpske glumice, roditelji su je šišali do glave: "Imala sam 12 operacija"
Telegraf 09.06.2024
"U detinjstvu sam najviše volela šetnje sa ocem. Selili smo se 13 puta i te šetnje su bile najveća konstanta i mir", ispričala je ona. Glumica Vjera Mujović u velikoj ispovesti otkrila je nepoznate detalje iz privatnog života, pa progovorila o razvodu… »
„Imala sam 12 operacija“: Roditelji su je šišali do glave, stariji rođaci maltretirali, sahranila je najbliže – potresna…
Nova 09.06.2024
Glumica Vjera Mujović u velikoj ispovesti podelila je svoju životnu priču. Vjera Mujović otkrila je nepoznate detalje iz privatnog života, pa progovorila o detinjstvu, operacijama, priznala je kako je podnela smrt dragih ljudi kao i razvod od nemačkog… »
Vesti dana »

Jedno "da" spasilo šest života: Kad mislite da nema nade, sudbina vas demantuje: Desanka i Gavrilo konačno imaju novu šansu (foto)
Blic pre 1 satjoš 1 povezana

(Foto) crna kosa i plave oči: Ovo je novi dečko Uroša Stanića koji je pun love: Ljubi ga pred svima
Blic pre 2 satajoš 1 povezana

Zatrpala ih zemlja u rudniku: Pronađena tela 5 rudara nakon tri dana u Čileu, spasioci čistili 20 metara prolaza da dođu do njih
Blic pre 2 satajoš 3 povezane

„Zločini se ne smeju zaboraviti“: PSG i ZLF u mestu u kome su ubijeni civili iz izbegličke kolone tokom „Oluje“
Danas pre 2 satajoš 1 povezana