Povezane vesti
"Istekao mi je ugovor sa grandom" Marija Šerifović se nije pojavila u finalu - Nije mi žao!
Mondo 09.06.2024
Marija Šerifović o finalu Zvezda Granda u kojem je pobedu odnela Šejla Zonić. Marija Šerifović o finalu Zvezda Granda u kojem je pobedu odnela Šejla Zonić Juče je održano finale muzičkog takmičenja Zvezde Granda u kojem je pobedu odnela Šejla Zonić… »
Marija se vratila u Beograd, komentarisala finale Zvezda Granda na kojem se nije pojavila: "Nije mi krivo..."
Telegraf 09.06.2024
Uputila je čestitke Ceci i pobednici Šejli. Pevačica Marija Šerifović "uhvaćena je" dana na aerodromu, dan nakon finala Zvezda Granda, na kojem se zbog poslovnih obaveza nije pojavila. Naime, ona je danas doputovala na beogradski aerodrom, i dala svoj… »
Vesti dana »
Održan sastanak Operativnog tima za pristupanje Srbije EU sa predstavnicima Evropske komisije
Euronews pre 1 satjoš 25 povezanih
Ministarstvo poljoprivrede: Uvodi se oznaka za domaće proizvode „100 odsto iz Srbije“ i ograničava uvoz mleka
Nova ekonomija pre 56 minutajoš 25 povezanih
Novo poskupljenje goriva - evo koliko ćemo plaćati narednih sedam dana
InfoKG pre 2 satajoš 24 povezane
Uhapšen Nišlija (23) zbog napada na sportskog funkcionera iz Aleksinca
Rešetka pre 1 satjoš 22 povezane
"Marko je stabilno, oporavlja se" prvo pojavljivanje Snežane Đurišić u javnosti nakon što joj je sin brutalno pretučen
Kurir pre 2 satajoš 25 povezanih