Povezane vesti

Svađa sa dečkom koštala je 5.000 evra! Tanja Savić otkrila još neke pikanterije: "Časne sestre su se uvredile"

Svađa sa dečkom koštala je 5.000 evra! Tanja Savić otkrila još neke pikanterije: "Časne sestre su se uvredile"

Telegraf 09.06.2024
Koštalo je kao Svetog Petra kajgana. Pevačica Tanja Savić izdala je novi album. Ona je otkrila i neke pikanterije, najpre da su se časne sestre pobunile, kao i da se posvađala sa dečkom. Njen dečko Muhamed Bešić Muki je 11 godina mlađi od nje, a… »
Tanja Savić otkrila: Svadja sa Mukijem me koštala 5.000 evra!

Tanja Savić otkrila: Svadja sa Mukijem me koštala 5.000 evra!

Svet plus 09.06.2024
Tanja Savić, predstavila je spotove za svoje nove pesme, a potom i otkrila da su se zbog jednog spota pobunile časne sestre. Popularna pevačica je otkrila da se posvadjala sa svojim izabranikom Mukijem istog dana kada je album izašao, a kao epilog… »
Razljutila časne sestre, a zbog dečka ostala bez 5.000€ Tanja Savić u centru skandala - posvađala se s pilotom

Razljutila časne sestre, a zbog dečka ostala bez 5.000€ Tanja Savić u centru skandala - posvađala se s pilotom

Mondo 09.06.2024
Tanja Savić otkrila da je zbog svađe sa 11 godina mlađim dečkom ostala bez 5.000 evra. Tanja Savić otkrila da je zbog svađe sa 11 godina mlađim dečkom ostala bez 5.000 evra Pevačica Tanja Savić izdala je novi album, a kako je istakla zbog spota… »
Svađa sa Mukijem je koštala 5.000 €! Tanja Savić iskreno o drami sa dečkom pilotom, pa šokirala: Časne sestre su se…

Svađa sa Mukijem je koštala 5.000 €! Tanja Savić iskreno o drami sa dečkom pilotom, pa šokirala: Časne sestre su se…

Kurir 09.06.2024
Pevačica Tanja Savić izdala je novi album, a kako je istakla zbog spota jedne pesme, pobunile su se časne sestre. Takođe, Tanja Savić otkrila je da se na dan kada je izašao njen album posvađala sa 11 godina mlađim dečkom Muhamedom Bešićem… »
„Posvađali smo se, to me je koštalo 5.000 evra“: Tanja Savić o problemu sa 11 godina mlađim dečkom – „Časne…

„Posvađali smo se, to me je koštalo 5.000 evra“: Tanja Savić o problemu sa 11 godina mlađim dečkom – „Časne…

Nova 09.06.2024
Pevačica Tanja Savić izdala je novi album, a kako je istakla zbog spota jedne pesme suočila se sa negativnim komentarima, a onda je ušla u sukob i sa partnerom. Tanja Savić otkrila je da su se zbog jednog spota pobunile časne sestre, a na dan kada… »
(Video) "posvađali smo se, pukla sam: 5.000 evra" Tanja Savić o drami sa 11 godina mlađim dečkom pilotom, pa šokirala…

(Video) "posvađali smo se, pukla sam: 5.000 evra" Tanja Savić o drami sa 11 godina mlađim dečkom pilotom, pa šokirala…

Blic 09.06.2024
Pevačica Tanja Savić izdala je novi album, a kako je istakla zbog spota jedne pesme, pobunile su se časne sestre. Takođe, Tanja Savić otkrila je da se na dan kada je izašao njen album posvađala sa 11 godina mlađim dečkom Muhamedom Bešićem… »

Vesti dana »