Povezane vesti
Pogačar: Došlo je vreme da i mi njih stavimo na spiskove
Nova 09.06.2024
Aktivista Građanskog pokreta Bravo iz Novog Sada Miran Pogačar izjavio je da je došlo vreme, pošto Srpska napredna stranka pravi spiskove neistomišljenika i političkih protivnika, da i "mi njih stavimo na spiskove". „Ako smo mi na spisku, vreme je… »
Pogačar: Ako smo mi na spisku, vreme je da i mi njih iz SNS-a stavimo na spiskove
Radio 021 09.06.2024
Aktivista Građanskog pokreta Bravo Miran Pogačar izjavio je da je došlo vreme, pošto Srpska napredna stranka pravi spiskove neistomišljenika i političkh protivnika, da i "mi njih stavimo na spiskove". "Ako smo mi na spisku, vreme je da i mi njih… »
Pogačar: Došlo je vreme da i mi njih iz SNS stavimo na spiskove
N1 Info 09.06.2024
Aktivista Građanskog pokreta Bravo iz Novog Sada Miran Pogačar izjavio je da je došlo vreme, pošto Srpska napredna stranka pravi spiskove neistomišljenika i političkih protivnika, da i "mi njih stavimo na spiskove". „Ako smo mi na spisku, vreme je… »
Pogačar: Došlo je vreme da i mi njih iz SNS-a stavimo na spiskove
Novi magazin 09.06.2024
Aktivista Građanskog pokreta Bravo iz Novog Sada Miran Pogačar izjavio je večeras da je došlo vreme, pošto Srpska napredna stranka pravi spiskove neistomišljenika i političkh protivnika, da i "mi njih stavimo na spiskove". "Ako smo mi na spisku… »
Vesti dana »
Zvezda rutinski do trijumfa nad Monakom u gostima, Miler-Mekintajer i Petrušev doneli crveno-belima važnu pobedu
Danas pre 50 minutajoš 4 povezane
„Mnogo sam preduzela da nešto promenim“: Ko je Ana Ferik Ivanovič, jedna od govornica na protestu u Beogradu?
Danas pre 5 satijoš 1 povezana
Rhmz popalio alarme zbog dve opasne pojave: Tri dela Srbije su na udaru: "Mogući su problemi, potreban je oprez!"
Blic pre 2 satajoš 1 povezana
Miran Pogačar: Radićemo na tome da se protesti nastave i da se energija održi
Danas pre 20 minutajoš 1 povezana