Povezane vesti
Pogačar: Došlo je vreme da i mi njih stavimo na spiskove
Nova 09.06.2024
Aktivista Građanskog pokreta Bravo iz Novog Sada Miran Pogačar izjavio je da je došlo vreme, pošto Srpska napredna stranka pravi spiskove neistomišljenika i političkih protivnika, da i "mi njih stavimo na spiskove". „Ako smo mi na spisku, vreme je… »
Pogačar: Ako smo mi na spisku, vreme je da i mi njih iz SNS-a stavimo na spiskove
Radio 021 09.06.2024
Aktivista Građanskog pokreta Bravo Miran Pogačar izjavio je da je došlo vreme, pošto Srpska napredna stranka pravi spiskove neistomišljenika i političkh protivnika, da i "mi njih stavimo na spiskove". "Ako smo mi na spisku, vreme je da i mi njih… »
Pogačar: Došlo je vreme da i mi njih iz SNS stavimo na spiskove
N1 Info 09.06.2024
Aktivista Građanskog pokreta Bravo iz Novog Sada Miran Pogačar izjavio je da je došlo vreme, pošto Srpska napredna stranka pravi spiskove neistomišljenika i političkih protivnika, da i "mi njih stavimo na spiskove". „Ako smo mi na spisku, vreme je… »
Pogačar: Došlo je vreme da i mi njih iz SNS-a stavimo na spiskove
Novi magazin 09.06.2024
Aktivista Građanskog pokreta Bravo iz Novog Sada Miran Pogačar izjavio je večeras da je došlo vreme, pošto Srpska napredna stranka pravi spiskove neistomišljenika i političkh protivnika, da i "mi njih stavimo na spiskove". "Ako smo mi na spisku… »
Vesti dana »
Goranu Vesiću određen pritvor: Viši sud u Novom Sadu doneo odluku, evo koliko bivši ministar ostaje iza rešetaka
Blic pre 3 satajoš 50 povezanih
Otac i sin u Kovinu teško povređeni kada je komšija pucao u njih, osumnjičeni uhapšen
Politika pre 2 satajoš 25 povezanih
Narodni pokret Srbije i Ekološki ustanak će podržati sutrašnji protest u Novom Sadu
Danas pre 25 minutajoš 22 povezane
Palestinske zdravstvene vlasti: Za 48 sati u izraelskim udarima ubijeno više od 120 osoba
Insajder pre 1 satjoš 20 povezanih