Повезане вести
Погачар: Дошло је време да и ми њих ставимо на спискове
Нова 09.06.2024
Активиста Грађанског покрета Браво из Новог Сада Миран Погачар изјавио је да је дошло време, пошто Српска напредна странка прави спискове неистомишљеника и политичких противника, да и "ми њих ставимо на спискове". „Ако смо ми… »
Погачар: Ако смо ми на списку, време је да и ми њих из СНС-а ставимо на спискове
Радио 021 09.06.2024
Активиста Грађанског покрета Браво Миран Погачар изјавио је да је дошло време, пошто Српска напредна странка прави спискове неистомишљеника и политичкх противника, да и "ми њих ставимо на спискове". "Ако смо ми на списку, време… »
Погачар: Дошло је време да и ми њих из СНС ставимо на спискове
Н1 Инфо 09.06.2024
Активиста Грађанског покрета Браво из Новог Сада Миран Погачар изјавио је да је дошло време, пошто Српска напредна странка прави спискове неистомишљеника и политичких противника, да и "ми њих ставимо на спискове". „Ако смо ми… »
Погачар: Дошло је време да и ми њих из СНС-а ставимо на спискове
Нови магазин 09.06.2024
Активиста Грађанског покрета Браво из Новог Сада Миран Погачар изјавио је вечерас да је дошло време, пошто Српска напредна странка прави спискове неистомишљеника и политичкх противника, да и "ми њих ставимо на спискове". "Ако… »
Вести дана »

Укинут притвор седморици ухапшених у Ужицу: Пробили полицијски кордон, па пуштени на слободу
Мондо пре 56 минутајош 25 повезаних

Професорка ВИШЕР-а: Председница Академије и неколико професора избацили студенте из зграде; Испред школе полиција и Хитна помоћ
Инсајдер пре 2 сатајош 16 повезаних

ФПУ: Деканат није самовољно донео одлуку о надокнади наставе и испита
Бета пре 1 сатјош 39 повезаних

Немачка упозорила на вирус хепатитиса А у замрзнутом воћу из Србије
Наслови.аи пре 12 минутајош 14 повезаних

МУП: Кинез и пет Шапчана малверзацијама с отпадним алуминијумом присвојили скоро 19 милиона динара
Бета пре 57 минутајош 52 повезане