Повезане вести
"Тешко време и велико бреме" Вучић о изборима за ЕП: Био сам у праву
Дневник 10.06.2024
БЕОГРАД: Председник Србије Александар Вучић изјавио је да су се велике ствари издешавале на изборима за Европски парламент и у Француској и у Немачкој, као и да мора да размисли о томе и заједно са сарадницима направи анализу… »
Вучић о изборима за ЕП: Велике ствари су се издешавале
НИН 10.06.2024
Председник Србије Александар Вучић изјавио је да су се велике ствари издешавале на изборима за Европски парламент и у Француској и у Немачкој, као и да мора да размисли о томе и заједно са сарадницима направи анализу. "Морам да… »
Вучић: Плашим се да сам био у праву
Правда 10.06.2024
Председник Србије Александар Вучић изјавио је синоћ да су се велике ствари издешавале на изборима за Европски парламент и у Француској и у Немачкој, као и да мора да размисли о томе и заједно са сарадницима направи анализу… »
Макрон распустио скупштину након пораза на изборима за ЕП: Француска иде на ванредне парламентарне изборе: "Одлука је тешка"…
Блиц 09.06.2024
Француски председник Емануел Макрон распустио је Националну скупштину и најавио ванредне изборе, јављају француски медији. Избори ће се одржати 30. јуна и 7. јула. ''Одлучио сам да вам вратим избор за будућност парламента… »
Вести дана »
ЕДС: У току поправке на далеководу у општини Мајданпек, а стижу и агрегати за мештане
Нова пре 1 сатјош 39 повезаних
Упозорење метеоролога: Ледена киша и екстремна хладноћа сутра у источној Србији
Глас Зајечара пре 2 сатајош 35 повезаних
Виши суд: Суваљ из Ћациленда осуђиван на више од 10 година затвора за кривична дела силовања, отмице, разбојништва...
Н1 Инфо пре 2 сатајош 18 повезаних
Амерички имиграциони агент убио мајку троје деце у Минеаполису, Бела кућа на удару
BBC News пре 1 сатјош 43 повезане