Повезане вести

"Тешко време и велико бреме" Вучић о изборима за ЕП: Био сам у праву

"Тешко време и велико бреме" Вучић о изборима за ЕП: Био сам у праву

Дневник 10.06.2024
БЕОГРАД: Председник Србије Александар Вучић изјавио је да су се велике ствари издешавале на изборима за Европски парламент и у Француској и у Немачкој, као и да мора да размисли о томе и заједно са сарадницима направи анализу… »
Вучић о изборима за ЕП: Велике ствари су се издешавале

Вучић о изборима за ЕП: Велике ствари су се издешавале

НИН 10.06.2024
Председник Србије Александар Вучић изјавио је да су се велике ствари издешавале на изборима за Европски парламент и у Француској и у Немачкој, као и да мора да размисли о томе и заједно са сарадницима направи анализу. "Морам да… »
Вучић: Плашим се да сам био у праву

Вучић: Плашим се да сам био у праву

Правда 10.06.2024
Председник Србије Александар Вучић изјавио је синоћ да су се велике ствари издешавале на изборима за Европски парламент и у Француској и у Немачкој, као и да мора да размисли о томе и заједно са сарадницима направи анализу… »
Макрон распустио скупштину након пораза на изборима за ЕП: Француска иде на ванредне парламентарне изборе: "Одлука је тешка"…

Макрон распустио скупштину након пораза на изборима за ЕП: Француска иде на ванредне парламентарне изборе: "Одлука је тешка"…

Блиц 09.06.2024
Француски председник Емануел Макрон распустио је Националну скупштину и најавио ванредне изборе, јављају француски медији. Избори ће се одржати 30. јуна и 7. јула. ''Одлучио сам да вам вратим избор за будућност парламента… »

Вести дана »