Povezane vesti
Pobunjeni studenti i profesori su sprečili izbor Orlovića i krizu na fakultetu, ali to nije kraj: Tri scenarija koja čekaju…
Nova 10.06.2024
Do kraja nedelje trebalo bi da se razmrsi situacija na Fakultetu političkih nauka, a nakon propalih izbora za novog dekana i ostavki čak šest članova Saveta tog fakulteta. Prema informacijama Nova.rs, moguće je da će narednih dana uslediti nove… »
"Godinama sam ćutala": Aktivistkinja "Ženske solidarnosti" optužila Mirana Pogačara iz pokreta "Bravo" da maltretira žene
Blic 10.06.2024
Jelena Riznić, aktivistkinja kolektiva "Ženska solidarnost", optužila je Mirana Pogačara iz novosadskog pokreta "Bravo" da je "egomanijak koji je maltretirao žene toliko da je iz jedne političke organizacije izbačen zbog toga". Riznić je na taj… »
Profesorka Tomanović: FPN prvi doneo pravilnik o sprečavanju seksualnog uznemiravanja
Nova 10.06.2024
Profesorka na Odeljenju za sociologiju Filozofskog fakulteta Smiljka Tomanović izjavila je da je Fakultet političkih nauka (FPN) bio prvi fakultet na Beogradskom univerzitetu koji je doneo pravilnik o sprečavanju seksualnog uznemiravanja. Tomanović je… »
Smiljka Tomanović: FPN prvi doneo pravilnik o sprečavanju seksualnog uznemiravanja
Beta 10.06.2024
Profesorka na Odeljenju za sociologiju Filozofskog fakulteta Smiljka Tomanović izjavila je danas da je Fakultet političkih nauka (FPN) bio prvi fakultet na Beogradskom univerzitetu koji je doneo pravilnik o sprečavanju seksualnog uznemiravanja… »
Prof. Tomanović: FPN prvi doneo pravilnik o sprečavanju seksualnog uznemiravanja
Novi magazin 10.06.2024
Profesorka na Odeljenju za sociologiju Filozofskog fakulteta Smiljka Tomanović izjavila je da je Fakultet političkih nauka (FPN) bio prvi fakultet na Beogradskom univerzitetu koji je doneo pravilnik o sprečavanju seksualnog uznemiravanja. Tomanović je… »
Vesti dana »
Sloboda Mićalović pretučena, završila u urgentnom! Izbila svađa na parkingu, "Blic" otkriva šta se dogodilo
Blic pre 2 satajoš 4 povezane
Vučević sutra saopštava ko će preuzeti ministarstva koja su vodili Vesić i Momirović
Blic pre 4 satijoš 1 povezana
"Majka mi je izdahnula na rukama, šlogirala se": Mila Nađ nije samo tada bila u šoku: "Tata je izvršio samoubistvo" (video)
Blic pre 3 satajoš 2 povezane
Bivši hrvatski ministar zdravlja Vili Beroš pušten iz zatvora: „Ovo je šok za mene“
Danas pre 5 satijoš 1 povezana