Povezane vesti
Veljanovski: Svesrpski sabor malo zastrašujući, mi i Evropa kao dve planete
Novi magazin 10.06.2024
Srbija je ovog vikenda imala Svesrpski sabor, a Evropa izbore. Profesor Fakulteta političkih nauka u penziji Rade Veljanovski kaže da smo mi i Evropa kao dve različite planete, a Srbija kao da se udaljava od evropskog sveta. „Svi predstavnici tih… »
Veljanovski: Svesrpski sabor malo zastrašujući, mi i Evropa kao dve planete
N1 Info 10.06.2024
Srbija je ovog vikenda imala Svesrpski sabor, a Evropa izbore. Profesor Fakulteta političkih nauka u penziji Rade Veljanovski kaže da smo mi i Evropa kao dve različite planete, a Srbija kao da se udaljava od evropskog sveta. „Svi predstavnici tih… »
Vesti dana »

Očekujte hitna upozorenja! Nevreme stiže u Srbiju, RHMZ popalio meteoalarme: Pašće velika količina kiše za kratko vreme, prete grad i olujni vetar
Blic pre 15 minutajoš 27 povezanih

Kamčatka se opet trese: Nov jak zemljotres, eruptirao ogromni vulkan, opasnost od cunamija FOTO VIDEO
Nova pre 30 minutajoš 16 povezanih

(Video) Haos na prelazima u Srbiji i regionu! Vozila mile u kilometarskim kolonama, kolaps na Evzoniju: Pik turističke sezone, evo gde je najkritičnije
Blic pre 45 minutajoš 11 povezanih

Ukrajinci napali Rusiju: Pogođeni Voronjež i Soči, gori velika rafinerija (video)
Pravda pre 45 minutajoš 10 povezanih

Obeležavanje 30 godina od akcije "Oluja" danas u Sremskim Karlovcima, meštani poručili Vučiću da je nepoželjan
Radio 021 pre 3 satajoš 10 povezanih