Povezane vesti
Odgajite svoje prasence na rate i na daljinu Platforma „Moje stado“, nešto kao „onlajn farma“, onima koji žive u soliteru…
Dnevnik 10.06.2024
Ukoliko se očekivanja idejnog tvorca onlajn platforme “Moje stado” ispune, od 1. jula moći ćete iz svog stana da upravljate tovom i gajenjem sopstvenih domaćih životinja. Kilažu određujete algoritmom. Ako živite u stanu ili u gradskoj sredini gde držanje… »
Kako da tovite prasad iz sopstvenog stana? Novina u srpskom stočarstvu, uzgoj životinja uz pomoć par klikova
Mondo 10.06.2024
Iako živite u gradskoj sredini, uskoro ćete moći da iz svog stana gajite i tovite svinje. Sve to će biti moguće zahvaljujući novoj aplikaciji "Moje stado". Iako živite u gradskoj sredini, uskoro ćete moći da iz svog stana gajite i tovite svinje. Sve to… »
Vesti dana »
Novi detalji masakra u Turskoj: Ubijeno devet osoba, među njima osmoro dece VIDEO
B92 pre 10 minutajoš 46 povezanih
N1 sama određuje goste i teme, neprihvatljivo međusobno pozivanje Gocija i Vučića
Cenzolovka pre 1 satjoš 29 povezanih
"Ministarska se ne odbija", "Radila sam po nalogu ministra": Ko je sve upirao prstom u Selakovića na saslušanju u aferi "Generalštab"?
Nova pre 1 satjoš 89 povezanih
Rat sa Iranom, pregovori Izraela i Libana, umešanost Kine i otklon EU: Da li je ovo početak kraja sukoba?
Mondo pre 1 satjoš 42 povezane
Tramp pohvalio Petera Mađara: "Orban mi je bio prijatelj, lider Tise mi se sviđa, dobar je čovek"
Blic pre 2 satajoš 29 povezanih