Povezane vesti
Odgajite svoje prasence na rate i na daljinu Platforma „Moje stado“, nešto kao „onlajn farma“, onima koji žive u soliteru…
Dnevnik 10.06.2024
Ukoliko se očekivanja idejnog tvorca onlajn platforme “Moje stado” ispune, od 1. jula moći ćete iz svog stana da upravljate tovom i gajenjem sopstvenih domaćih životinja. Kilažu određujete algoritmom. Ako živite u stanu ili u gradskoj sredini gde držanje… »
Kako da tovite prasad iz sopstvenog stana? Novina u srpskom stočarstvu, uzgoj životinja uz pomoć par klikova
Mondo 10.06.2024
Iako živite u gradskoj sredini, uskoro ćete moći da iz svog stana gajite i tovite svinje. Sve to će biti moguće zahvaljujući novoj aplikaciji "Moje stado". Iako živite u gradskoj sredini, uskoro ćete moći da iz svog stana gajite i tovite svinje. Sve to… »
Vesti dana »
Zvezda remizirala sa Seltom, igraće u plej-ofu za osminu finala Lige Evrope
Danas pre 2 satajoš 11 povezanih
Osetno hladnije, oblačno, mestimično sa kišom, na planinama sa snegom
RTV pre 11 minutajoš 3 povezane
(Foto, video) pogledajte kako su otac I sin naslagali pet tona marihuane: Nove fotografije istorijske zaplene droge: Pronađene i 4 automatske puške, zolja, municija
Blic pre 6 satijoš 1 povezana
"Sve je isprskano krvlju" Stravičan napad u Beogradu: Pratio mladića, pa ga pretukao ispred tržnog centra
Blic pre 4 satijoš 1 povezana
Velika Britanija, Francuska i još devet zemalja traže da Izrael dozvoli ulazak pomoći u Gazu
Danas pre 9 satijoš 1 povezana