Povezane vesti
Šef ukrajinske Agencije za obnovu infrastrukture podnio ostavku uoči Berlinske konferencije
Slobodna Evropa 10.06.2024
Šef ukrajinske Agencije za obnovu i razvoj infrastrukture Mustafa Najem podnio je ostavku samo dan prije velike konferencije u Berlinu, čiji je cilj obnova zemlje nakon završetka rata s Rusijom. Najem je 10. juna na društvenim mrežama napisao da je… »
Šef ukrajinske agencije za obnovu podneo ostavku
RTV 10.06.2024
KIJEV - Šef Državne agencije za obnovu i razvoj infrastrukture Ukrajine Mustafa Najem podneo je danas ostavku. "Sam sam doneo odluku zbog sistemskih prepreka koje mi ne dozvoljavaju da nastavim da efikasno sprovodim svoja ovlašćenja", naveo je Najem na… »
Vesti dana »
Novi detalji masakra u Turskoj: Ubijeno devet osoba, među njima osmoro dece VIDEO
B92 pre 41 minutajoš 46 povezanih
N1: Neprihvatljivo samopozivanje i međusobno pozivanje dvojice funkcionera u program naše televizije
Radio 021 pre 2 satajoš 30 povezanih
UŽIVO Sastanak u Teheranu o nastavku pregovora SAD i Iran, Izrael nastavio bombardovanje juga Libana
Sputnik pre 6 minutajoš 43 povezane
Konzervator o odbrani Selakovića: Postoje papiri koji jasno dokazuju zloupotrebu službenog položaja
N1 Info pre 2 satajoš 93 povezane
Tramp pohvalio Petera Mađara: "Orban mi je bio prijatelj, lider Tise mi se sviđa, dobar je čovek"
Blic pre 3 satajoš 29 povezanih