Povezane vesti
U toku radovi na izgradnji novog vrtića u Ulici Svetozara Markovića
Veliki park 10.06.2024
U Ulici Svetozara Markovića, na delu parcele koje je ranije koristilo „Zelenilo“, u toku su radovi na izgradnji novog vrtića koje finansira grad Kragujevac. Za vrtić čija će bruto površina biti oko 800 kvadrata, grad je iz budžeta izdvojio… »
Kragujevac dobija novi vrtić
RTK 10.06.2024
Radovi na izgradnji potpuno novog vrtića na lokaciji nekadašnjeg Zelenila su počeli. Nakon pripremnih poslova koji se privode kraju, predstoji i konkretna izgradnja objekta čiji početak radova se očekuje tokom naredne nedelje. Grad je za ovu… »
Počeli pripremni radovi za izgradnju novog vrtića u ulici Svetozara Markovića
Ritam grada Kg 10.06.2024
U ulici Svetozara Markovića, na delu parcele koje je ranije koristilo „Zelenilo“, u toku su radovi na izgradnji novog vrtića koje finansira grad Kragujevac. – Za vrtić čija će bruto površina biti oko 800 kvadrata, grad je iz budžeta izdvojio… »
Novi vrtić: Pripremni radovi na lokaciji „Zelenilo“
Kragujevačke 10.06.2024
U ulici Svetozara Markovića, na delu parcele koje je ranije koristilo „Zelenilo“, u toku su radovi na izgradnji novog vrtića koje finansira grad Kragujevac. – Za vrtić čija će bruto površina biti oko 800 kvadrata, grad je iz budžeta izdvojio… »
Vesti dana »

Odbijen predlog da Evropski parlament raspravlja o situaciji u Srbiji, Evropska narodna partija bila protiv
Danas pre 1 satjoš 29 povezanih

BLOG UŽIVO Zatvoren Brankov most, počela totalna blokada: Evo do kad će trajati
Nova pre 17 minutajoš 21 povezana

Još tri žene žrtve požara u staračkom domu u Beogradu: Broj mrtvih sada 11
BBC News pre 1 satjoš 22 povezane

Uživo Vučić o onima koji su se žalili sudu na posledice zvučnog topa: "Ne znam da li su im rekli da je to bio "Vortex", koji mi nikada nismo imali"
Blic pre 29 minutajoš 26 povezanih

Volc: Ne znam kako je novinar završio u Signal grupi najviših zvaničnika SAD – nemam njegov broj telefona
N1 Info pre 2 satajoš 25 povezanih