Povezane vesti
Švajcarska: Mi smo odgovorni što Rusija nije pozvana na mirovnu konferenciju
Vesti online 10.06.2024
Švajcarska “preuzima na sebe odgovornost” zbog toga što nije pozvala Rusiju na konferenciju o Ukrajini nakon razmatranja ovog pitanja “sa mnogim zemljama”, izjavio je na konferenciji za novinare ministar spoljnih poslova te zemlje Injacio Kasis… »
Švajcarska preuzela odgovornost: Prihvaćena krivica što Rusija nije učestvovala na konferenciju o Ukrajini
Kurir 10.06.2024
Švajcarska „preuzima na sebe odgovornost“ zbog toga što nije pozvala Rusiju na konferenciju o Ukrajini nakon razmatranja ovog pitanja „sa mnogim zemljama“, izjavio je na konferenciji za novinare ministar spoljnih poslova zemlje Injacio Kasis. -… »
Švajcarska preuzela odgovornost: Mi smo krivi što Rusija nije pozvana na mirovnu konferenciju
Pravda 10.06.2024
Švajcarska „preuzima na sebe odgovornost“ zbog toga što nije pozvala Rusiju na konferenciju o Ukrajini nakon razmatranja ovog pitanja „sa mnogim zemljama“, izjavio je na konferenciji za novinare ministar spoljnih poslova zemlje Injacio Kasis… »
Švajcarska preuzela odgovornost: Mi smo krivi što Rusija nije pozvana na mirovnu konferenciju
Sputnik 10.06.2024
Švajcarska „preuzima na sebe odgovornost“ zbog toga što nije pozvala Rusiju na konferenciju o Ukrajini nakon razmatranja ovog pitanja „sa mnogim zemljama“, izjavio je na konferenciji za novinare ministar spoljnih poslova zemlje Injacio Kasis… »
Vesti dana »

Studenti u blokadi odali poštu stradalima u Ribnikaru; maratonci na pola puta do Brisela
RTS pre 31 minutajoš 78 povezanih

Novinari u Srbiji dočekuju Svetski dan slobode medija uz smanjenje medijskih sloboda i više napada
Beta pre 2 satajoš 15 povezanih

Zelenski odbacio Putinov predlog za trodnevno primirje: Ne možemo da garantujemo bezbednost na paradi u Moskvi
NIN pre 1 satjoš 21 povezana

Tuča navijača Hajduka i Dinama pred utakmicu u Splitu, privedeno više osoba
Euronews pre 2 satajoš 16 povezanih