Povezane vesti
Švajcarska: Mi smo odgovorni što Rusija nije pozvana na mirovnu konferenciju
Vesti online 10.06.2024
Švajcarska “preuzima na sebe odgovornost” zbog toga što nije pozvala Rusiju na konferenciju o Ukrajini nakon razmatranja ovog pitanja “sa mnogim zemljama”, izjavio je na konferenciji za novinare ministar spoljnih poslova te zemlje Injacio Kasis. Mirovna… »
Švajcarska preuzela odgovornost: Mi smo krivi što Rusija nije pozvana na mirovnu konferenciju
Pravda 10.06.2024
Švajcarska „preuzima na sebe odgovornost“ zbog toga što nije pozvala Rusiju na konferenciju o Ukrajini nakon razmatranja ovog pitanja „sa mnogim zemljama“, izjavio je na konferenciji za novinare ministar spoljnih poslova zemlje Injacio Kasis. „To je naš… »
Švajcarska preuzela odgovornost: Mi smo krivi što Rusija nije pozvana na mirovnu konferenciju
Sputnik 10.06.2024
Švajcarska „preuzima na sebe odgovornost“ zbog toga što nije pozvala Rusiju na konferenciju o Ukrajini nakon razmatranja ovog pitanja „sa mnogim zemljama“, izjavio je na konferenciji za novinare ministar spoljnih poslova zemlje Injacio Kasis. Kasis je… »
Vesti dana »
Haos u derbiju Serije A: Vanja primio dva gola, Konte isključen zbog neviđenog izliva besa prema sudijama
Telegraf pre 18 minutajoš 28 povezanih
Ulice u plamenu, umrlo više stotina ljudi, šire se snimci kesa sa telima po gradu! Iran tone u beznađe, na snazi krizni režim: Tramp sprema udar, odjekuju hici, ljudi se skrivaju iza ruševina (foto, video)
Blic pre 23 minutajoš 35 povezanih
Normalizovano snabdevanje strujom u Valjevu, bolje i u Osečini: Bez napajanja još 2 sela kod Pecke, Carina i Konjuša
Kurir pre 3 minutajoš 50 povezanih
Britanija i Nemačka razmatraju povećanje NATO prisustva na Grenlandu
Politika pre 43 minutajoš 24 povezane