Povezane vesti
Švajcarska: Mi smo odgovorni što Rusija nije pozvana na mirovnu konferenciju
Vesti online 10.06.2024
Švajcarska “preuzima na sebe odgovornost” zbog toga što nije pozvala Rusiju na konferenciju o Ukrajini nakon razmatranja ovog pitanja “sa mnogim zemljama”, izjavio je na konferenciji za novinare ministar spoljnih poslova te zemlje Injacio Kasis. Mirovna… »
Švajcarska preuzela odgovornost: Mi smo krivi što Rusija nije pozvana na mirovnu konferenciju
Pravda 10.06.2024
Švajcarska „preuzima na sebe odgovornost“ zbog toga što nije pozvala Rusiju na konferenciju o Ukrajini nakon razmatranja ovog pitanja „sa mnogim zemljama“, izjavio je na konferenciji za novinare ministar spoljnih poslova zemlje Injacio Kasis. „To je naš… »
Švajcarska preuzela odgovornost: Mi smo krivi što Rusija nije pozvana na mirovnu konferenciju
Sputnik 10.06.2024
Švajcarska „preuzima na sebe odgovornost“ zbog toga što nije pozvala Rusiju na konferenciju o Ukrajini nakon razmatranja ovog pitanja „sa mnogim zemljama“, izjavio je na konferenciji za novinare ministar spoljnih poslova zemlje Injacio Kasis. Kasis je… »
Vesti dana »
Otežan uvoz naftnih derivata u Srbiju zbog niskog vodostaja Dunava
Naslovi.ai pre 1 satjoš 28 povezanih
Jutra će biti sveža! Ali leto još nije reklo poslednju reč Čubrilo najavljuje povratak velikih vrućina, evo od kada kreće preokret
Dnevnik pre 55 minutajoš 42 povezane
Tramp zapretio odmazdom: SAD će bombardovati iransku infrastrukturu zbog napada u Ormuskom moreuzu
Naslovi.ai pre 26 minutajoš 25 povezanih
Saša Ilić pred start u Evropi: Svestan sam da kasnimo sa pojačanjima“
Danas pre 3 satajoš 28 povezanih