Povezane vesti

Švajcarska: Mi smo odgovorni što Rusija nije pozvana na mirovnu konferenciju

Švajcarska: Mi smo odgovorni što Rusija nije pozvana na mirovnu konferenciju

Vesti online 10.06.2024
Švajcarska “preuzima na sebe odgovornost” zbog toga što nije pozvala Rusiju na konferenciju o Ukrajini nakon razmatranja ovog pitanja “sa mnogim zemljama”, izjavio je na konferenciji za novinare ministar spoljnih poslova te zemlje Injacio Kasis. Mirovna… »
Švajcarska preuzela odgovornost: Mi smo krivi što Rusija nije pozvana na mirovnu konferenciju

Švajcarska preuzela odgovornost: Mi smo krivi što Rusija nije pozvana na mirovnu konferenciju

Pravda 10.06.2024
Švajcarska „preuzima na sebe odgovornost“ zbog toga što nije pozvala Rusiju na konferenciju o Ukrajini nakon razmatranja ovog pitanja „sa mnogim zemljama“, izjavio je na konferenciji za novinare ministar spoljnih poslova zemlje Injacio Kasis. „To je naš… »

Sputnik 10.06.2024
Švajcarska „preuzima na sebe odgovornost“ zbog toga što nije pozvala Rusiju na konferenciju o Ukrajini nakon razmatranja ovog pitanja „sa mnogim zemljama“, izjavio je na konferenciji za novinare ministar spoljnih poslova zemlje Injacio Kasis. Kasis je… »

Vesti dana »

Napadnuta rafinerija nafte u Iranu

Napadnuta rafinerija nafte u Iranu

Beta pre 28 minutajoš 42 povezane
Preminuo Duško Vujošević, legendarni košarkaški trener

Preminuo Duško Vujošević, legendarni košarkaški trener

Insajder pre 33 minutajoš 76 povezanih
Sećanje najbolje prijateljice novinarke Duge

Sećanje najbolje prijateljice novinarke Duge

Cenzolovka pre 2 satajoš 16 povezanih