Повезане вести
Швајцарска: Ми смо одговорни што Русија није позвана на мировну конференцију
Вести онлине 10.06.2024
Швајцарска “преузима на себе одговорност” због тога што није позвала Русију на конференцију о Украјини након разматрања овог питања “са многим земљама”, изјавио је на конференцији за новинаре министар спољних послова те… »
Швајцарска преузела одговорност: Ми смо криви што Русија није позвана на мировну конференцију
Правда 10.06.2024
Швајцарска „преузима на себе одговорност“ због тога што није позвала Русију на конференцију о Украјини након разматрања овог питања „са многим земљама“, изјавио је на конференцији за новинаре министар спољних послова земље… »
Швајцарска преузела одговорност: Ми смо криви што Русија није позвана на мировну конференцију
Спутник 10.06.2024
Швајцарска „преузима на себе одговорност“ због тога што није позвала Русију на конференцију о Украјини након разматрања овог питања „са многим земљама“, изјавио је на конференцији за новинаре министар спољних послова земље… »
Вести дана »

Временска прогноза за 21. септембар: Јутро прохладно, током дана сунчано и топло за овај период године
Мондо пре 3 сатајош 10 повезаних

Хитна помоћ: У судару код Београдског сајма теже повређено петоро младих, без жртава
РТВ пре 21 минутајош 12 повезаних