Povezane vesti
Švajcarska: Mi smo odgovorni što Rusija nije pozvana na mirovnu konferenciju
Vesti online 10.06.2024
Švajcarska “preuzima na sebe odgovornost” zbog toga što nije pozvala Rusiju na konferenciju o Ukrajini nakon razmatranja ovog pitanja “sa mnogim zemljama”, izjavio je na konferenciji za novinare ministar spoljnih poslova te zemlje Injacio Kasis. Mirovna… »
Švajcarska preuzela odgovornost: Prihvaćena krivica što Rusija nije učestvovala na konferenciju o Ukrajini
Kurir 10.06.2024
Švajcarska „preuzima na sebe odgovornost“ zbog toga što nije pozvala Rusiju na konferenciju o Ukrajini nakon razmatranja ovog pitanja „sa mnogim zemljama“, izjavio je na konferenciji za novinare ministar spoljnih poslova zemlje Injacio Kasis. - To je naš… »
Švajcarska preuzela odgovornost: Mi smo krivi što Rusija nije pozvana na mirovnu konferenciju
Pravda 10.06.2024
Švajcarska „preuzima na sebe odgovornost“ zbog toga što nije pozvala Rusiju na konferenciju o Ukrajini nakon razmatranja ovog pitanja „sa mnogim zemljama“, izjavio je na konferenciji za novinare ministar spoljnih poslova zemlje Injacio Kasis. „To je naš… »
Švajcarska preuzela odgovornost: Mi smo krivi što Rusija nije pozvana na mirovnu konferenciju
Sputnik 10.06.2024
Švajcarska „preuzima na sebe odgovornost“ zbog toga što nije pozvala Rusiju na konferenciju o Ukrajini nakon razmatranja ovog pitanja „sa mnogim zemljama“, izjavio je na konferenciji za novinare ministar spoljnih poslova zemlje Injacio Kasis. Kasis je… »
Vesti dana »

Vreme danas: U Beogradu sunčano, idealno za boravak na otvorenom
Nedeljnik pre 31 minutajoš 17 povezanih

Hapšenja u Beogradu: „Palo“ više od 20 vlasnika firmi, „oprali“ stotine miliona dinara
Nova pre 16 minutajoš 21 povezana

Izraelska vojska objavila da je pogodila pogone za proizvodnju centrifuga za uranijum u Iranu
N1 Info pre 6 minutajoš 29 povezanih

Na Kosovu odloženo saslušanje predsednika Srpske liste planirano za 18. jun
Danas pre 8 satijoš 6 povezanih

Zelenski: U ruskom napadu na Kijev poginula najmanje 21 osoba, 134 povređeno
RTV pre 56 minutajoš 7 povezanih