Повезане вести
Дачић: Српске фудбалере у Немачкој чуваће 20 српских полицајаца
Н1 Инфо 10.06.2024
Министар унутрашњих послова Србије Ивица Дачић рекао је данас да ће 20 српских полицајца бринути о безбедности фудбалске репрезентације Србије на предстојећем Европском првенству у Немачкој. „Ја сам увек велики оптимиста. Када… »
"Орлове" у Немачкој чувају и српски полицајци
Б92 10.06.2024
Министар унутрашњих послова Србије Ивица Дачић рекао је да ће 20 српских полицајца бринути о безбедности фудбалске репрезентације Србије на предстојећем Европском првенству у Немачкој. "Ја сам увек велики оптимиста. Када човек… »
Ивица Дачић посетио фудбалере Србије пред пут на еуро: Александра Митровића подсетио на злато из Литваније
Телеграф 10.06.2024
Он је рекао да их је тада дочекао на аеродрому. Фудбалска репрезентација Србије је спремна за пут у Немачку на Европско првенство, а у сусрет томе је нашу селекцију поздравио и Ивица Дачић, иначе потпредседник Владе Србије и… »
Ивица Дачић посетио репрезентацију Србије у тренинг центру у Старој Пазови
РТВ 10.06.2024
БЕОГРАД - Потпредседник Владе Србије и министар унутрашњих послова Ивица Дачић посетио је данас фудбалску репрезентацију и пожелео им да достојно репрезентују Србију на Европском првенству у Немачкој. Министар Дачић је са… »
Инсајдер 10.06.2024
Министар унутрашњих послова Србије Ивица Дачић рекао је 10. јуна да ће 20 српских полицајца бринути о безбедности фудбалске репрезентације Србије на предстојећем Европском првенству у Немачкој. 'Ја сам увек велики оптимиста… »
Радио сто плус 10.06.2024
“Ја сам увек велики оптимиста. Када човек постане министар унутрашњих послова, онда га углавном не занимају толико резултати, колико безбедносни аспект целе ситуације. Пред нама је велики изазов. МУП и полиција заједно са… »
Вести дана »
Годишњица бруталне ликвидације породице Зец: Одржана комеморација за Михајла, Марију и ћерку Александру
Блиц пре 7 сатијош 1 повезана
Карлос Сајнц: Норис је доказао да и добар момак може да буде шампион Формуле 1
Данас пре 5 сатијош 1 повезана
Сутра искључење струје у Београду Проверите да ли је и ваша улица на списку
Ало пре 3 сатајош 1 повезана