Повезане вести
"Ако ме изнервира падне чупање, али стварно" Јана шокирала признањем о васпитању ћерке: "Желим да је научим..."
Курир 10.06.2024
Певачица Јана Тодоровић била је гост на промоцији новог албума Тање Савић, којим је обележила двадесетогодишњицу своје музичке каријере. Јана се за Курир присетила својик почетака, а потом се дотакла и односа са својом ћерком… »
Због похотне монахиње у споту тање Савић реаговала и црква! Она шокирала: "Халтери су океј... ја сам хришћанка"
Мондо 10.06.2024
Тања Савић се на промоцији дотакла и спорне песме због које се данима "ломе копља". Тања Савић се на промоцији дотакла и спорне песме због које се данима "ломе копља". Тања Савић организовала је прославу поводом промоције… »
Јана Тодоровић на себи носи 50.000€! Певачица дошла на промоцију Тање Савић, а све на њој сија: Само накит вреди милионе!…
Курир 10.06.2024
Певачица Тања Савић уприличила је славље поводом промоције новог албума, којим је обележила пуних 20 година своје музичке каријере. Бројне познате личности увеличале су овај догађај својим присуством, а једна од њих је и… »
"Девојка у споту нема веш, халтери су ок!" Шок одговор Тање Савић на реакцију цркве: Не хулим на Бога у песми, ја сам…
Курир 10.06.2024
Певачица Тања Савић уприличила је славље поводом промоције новог албума, којим је обележила пуних 20 година своје музичке каријере. Она је том приликом за Курир прокоментарисала наводе везане за свој нови спот за песму "Отац… »
Торта на спрат, прскалице и шампањац! Тања Савић најавила концерт у Београду, па одувала свећице са бројем који ће вас…
Курир 10.06.2024
Певачица Тања Савић уприличила је славље поводом промоције новог албума, којим је обележила пуних 20 година своје музичке каријере. Она се овим поводом обратила припадницима седме силе, а њен сарадник потом је открио и велико… »
Дачићеви син и снајка заједно у јавности! Певачица у провокативном издању, а он у рукама држи ово: Сви гледају у њих!
Курир 10.06.2024
Певачица Тања Савић организовала је прославу поводом промоције новог албума и окупила бројне познате личности. Међу првима су стигли син министра унутрашњих послова Ивице Дачића, Лука Дачић, који је дошао са партнерком… »
Дачићева снајка се појавила у провокативној хаљини: Због овог детаља је свима застала кнедла у грлу
Телеграф 10.06.2024
Бројне познате личности су се појавиле на промоцији. Тања Савић је направила славље поводом новог албума, којим је обележила 20 година своје музичке каријере. Бројне познате личности су се појавиле на промоцији, а међу првима… »
Вести дана »
Фајненшел тајмс: Нафтна компанија из УАЕ главни кандидат за куповину руског удела у НИС-у
Морава инфо пре 5 минутајош 23 повезане
Хоће ли се евро и данас продавати по 120 динара: Колики курс смеју да зарачунавају мењачнице
Глас Зајечара пре 4 сатијош 10 повезаних
Заражено више од 400 малишана, чак 14 жаришта у Београду: Како да препознате дечје глисте и како се лече
Нова пре 4 сатијош 3 повезане
НБС: Несташица евра не постоји, грађани могу несметано куповати и продавати девизе
РТВ пре 1 сатјош 26 повезаних