Povezane vesti
Zapalio stolicu, pa izgorela kafana u Beogradu: Gosti evakuisani, jedna osoba teže povređena FOTO/VIDEO
B92 11.06.2024
U jednoj kafani na Bogosloviji, kod Omladinskog stadiona u Beogradu sinoć je izbila tuča, a nakon toga i požar. "Tokom sukoba muškarac je zapalio stolicu, pa se požar proširio na jedan deo kafane", navodi se na Instagram profilu moj_beo_grad_. Ubrzo… »
Gost zapalio stolicu, izgorela kafana: Novi snimci haosa na Bogosloviji: Svemu prethodila tuča, jedna osoba teže povređena
Blic 11.06.2024
U jednom od ugostiteljskom objektu na Bogosloviji sinoć je došlo do incidenta kada je navodno jedan od gostiju zapalio stolicu tokom sukoba sa drugim gostom. Na Instagram stranici "Moj Beograd" vidi se požar u ugostiteljskom objektu, a kako se navodi… »
Gost zapalio stolicu, izgorela kafana: Novi snimci haosa na Bogosloviji: Svemu prethodila tuča, jedna osoba teže povređena
Blic 11.06.2024
U jednom od ugostiteljskom objektu na Bogosloviji sinoć je došlo do incidenta kada je navodno jedan od gostiju zapalio stolicu tokom sukoba sa drugim gostom. Na Instagram stranici "Moj Beograd" vidi se požar u ugostiteljskom objektu, a kako se navodi… »
Tuča u kafani na Bogosloviji: Muškarac zapalio stolicu, pa se požar proširio! Ima povređenih
Kurir 11.06.2024
U jednoj kafani na Bogosloviji kod Omladinskog stadiona u Beogradu sinoć je izbila tuča. Kako je objavio 192_rs, potukla su se dva starija muškarca. Prema nezvaničnim informacijama tokom sukoba, jedan od muškaraca je zapalio stolicu pa se požar… »
Tuča u kafani na Bogosloviji: Tokom sukoba muškarac zapalio stolicu, pa se požar proširio na jedan deo kafane
Telegraf 11.06.2024
Epilog tuče je, ugašen požar i naneta šteta u kafani, kao i evakuisani gosti. Večeras je došlo do tuče dva starija muškarca u jednoj kafani na Bogosloviji kod Omladinskog stadiona. Prema nezvaničnim informacijama tokom sukoba, jedan od muškaraca… »
Vesti dana »

BLOG UŽIVO Građani Valjeva izglasali zabranu ulaska vlasniku Informera u taj grad: Na zboru u Kragujevcu zahtev da se pomogne prosvetarima
Nova pre 1 satjoš 53 povezane

Bruka u Beloj kući: Zvaničnici u grupnom ćaskanju planirali napad na Jemen, a sve slučajno video novinar
BBC News pre 4 satijoš 34 povezane

Manojlović: Istragu o upotrebi zvučnog topa da vode UN i OEBS a ne FBI ili FSB
NIN pre 6 satijoš 33 povezane

"Stiglo mi je pismo od nepoznate žene, kaže da je Danka tamo viđena..." Otac optuženog za ubistvo šokira
Telegraf pre 1 satjoš 32 povezane