Povezane vesti

Luna Djogani progovorila o prvom susretu sa Kijom Kockar: Najgori dan u životu!

Luna Djogani progovorila o prvom susretu sa Kijom Kockar: Najgori dan u životu!

Svet plus 11.06.2024
Luna Djogani, učesnica prve sezone rijalitija "Zadruga", doživela je dramatičan preokret u svom životu kada je pred kamerama započela vezu sa pevačem Slobom Radanovićem, koji je tada bio u braku. Zbog ovog poteza, našla se u središtu javne osude… »
Kada sam videla kiju na vratima bilo je kasno! Evo šta joj je Luna rekla: Bile smo same, imala sam 2 opcije

Kada sam videla kiju na vratima bilo je kasno! Evo šta joj je Luna rekla: Bile smo same, imala sam 2 opcije

Mondo 11.06.2024
Luna Đogani govorila je o vezi s oženjenim, Slobodanom Radanovićem, susretu s njegovom tadašnjom suprugom Kijom Kockar, ali i depresiji u koju je upala zbog cele situacije. Luna Đogani govorila je o vezi s oženjenim, Slobodanom Radanovićem, susretu… »
"Kada sam videla kiju na vratima, imala sam dve opcije" Luni Đogani bio je to najteži trenutak - ovo je rekla ženi svog…

"Kada sam videla kiju na vratima, imala sam dve opcije" Luni Đogani bio je to najteži trenutak - ovo je rekla ženi svog…

Kurir 11.06.2024
Luni Đogani "Zadruga 1" život je okrenula naglavačke. Bila je učesnica rijalitija koja se pred kamerama smuvala sa zauzetim pevačem Slobom Radanovićem. I zbog toga je bila javno razapeta. - Dete sam razvedenih roditelja, koji su se, između ostalog… »
"Kada sam videla Kiju na vratima, imala sam dve opcije": Luna Đogani otkrila sve o najtežem trenutku - priznala šta joj je…

"Kada sam videla Kiju na vratima, imala sam dve opcije": Luna Đogani otkrila sve o najtežem trenutku - priznala šta joj je…

Blic 11.06.2024
Luni Đogani "Zadruga 1" život je okrenula naglavačke. Bila je učesnica rijalitija koja se pred kamerama smuvala sa zauzetim pevačem Slobom Radanovićem. I zbog toga je bila javno razapeta. - Dete sam razvedenih roditelja, koji su se, između ostalog… »

Vesti dana »