Povezane vesti
"Udala sam se sa 16, sedam godina sa trpela psihičko i fizićko nasilje": Potresna ispovest pevačice, napustila muža, a njena…
Blic 11.06.2024
Mirjana Mima Bažalac, bivša učesnica muzičkog takmičenja "Nikad nije kasno", ostavila je sve bez teksta kada je iznela u javnost potresne detalje iz svog privatnog života. Naime, Mima je bila žrtva psihičkog i fizičkog nasilja, te je otkrila da je u… »
"Tukao me je, plaćala sam mu reket" Potresna ispovest pevačice, udala se sa 16, muž je tukao, napustila ga, a onda krenula…
Kurir 11.06.2024
Mirjana Mima Bažalac, bivša učesnica muzičkog takmičenja " Nikad nije kasno", kao mlada otišla od kuće i počela da radi, a u zajedničkom životu sa bivšim mislila je da vidi izlaz sve dok on nije pokazao pravo lice za koje ona nije znala. - Imala sam 16… »
Vesti dana »

Rubio: Vitkof na putu ka SAD, razmotrićemo rezultate razgovora s Putinom
Sputnik pre 37 minutajoš 37 povezanih

Uprkos zabrani zbog salmonele, farma prodala 40 tona zaražene piletine: Ministarstvo najavljuje ispitivanje postupanja pojedinaca u javnom sektoru
N1 Info pre 52 minutajoš 35 povezanih

Vremenska prognoza za Srbiju 6. do 8. avgust 2025: poplave u Boru, promenljivo vreme i najava toplog vikenda
Naslovi.ai pre 12 minutajoš 39 povezanih

Vučić o situaciji u BiH: Moja molba svima – samo mirno, bez bilo kakve eskalacije, Dodik nije generator krize
RTS pre 22 minutajoš 174 povezane

Trifunović: Maštao sam kao dete da ću igrati evropske utakmice pred punim stadionom
Sportski žurnal pre 1 satjoš 27 povezanih