Povezane vesti
"Udala sam se sa 16, sedam godina sa trpela psihičko i fizićko nasilje": Potresna ispovest pevačice, napustila muža, a…
Blic 11.06.2024
Mirjana Mima Bažalac, bivša učesnica muzičkog takmičenja "Nikad nije kasno", ostavila je sve bez teksta kada je iznela u javnost potresne detalje iz svog privatnog života. Naime, Mima je bila žrtva psihičkog i fizičkog nasilja, te je otkrila da… »
"Tukao me je, plaćala sam mu reket" Potresna ispovest pevačice, udala se sa 16, muž je tukao, napustila ga, a onda krenula…
Kurir 11.06.2024
Mirjana Mima Bažalac, bivša učesnica muzičkog takmičenja " Nikad nije kasno", kao mlada otišla od kuće i počela da radi, a u zajedničkom životu sa bivšim mislila je da vidi izlaz sve dok on nije pokazao pravo lice za koje ona nije znala. -… »
Vesti dana »
FOTO Svi gledali u nju, a ona se poklonila Đokoviću: Bila simbol generacije i najlepša teniserka, sada očarala na oproštaju Del Potra
Nova pre 40 minutajoš 21 povezana
Sukobi i hapšenja obilježili četvrtu noć protesta u Tbilisiju
Slobodna Evropa pre 2 satajoš 14 povezanih
Danas blokada Rektorata, Filološkog, Filozofskog i Prirodno-matematičkog fakulteta u Beogradu
Insajder pre 1 satjoš 5 povezanih
Bajdenovo blanko pomilovanje sina Hantera nije presedan: Džerald Ford je nagradio Niksona, ni Tramp nije nevin
Telegraf pre 2 satajoš 31 povezana
Dušan Milanović pušten iz pritvora; KFOR: Priština tražila, nismo dozvolili slanje KBS na sever
RTS pre 57 minutajoš 30 povezanih