Повезане вести

Нови детаљи бруталне ликвидације у Сарајеву: Сарајкић је Крша позвао на кафу, брутално убио па позвао полицију

Нови детаљи бруталне ликвидације у Сарајеву: Сарајкић је Крша позвао на кафу, брутално убио па позвао полицију

Курир 11.06.2024
Нихад Сарајкић (32), који је јуче око 17 сати на Вилсоновом шеталишту у Сарајеву брутално ликвидирао Анела Кршу (39), биће данас предат у надлежност Тужилаштва Кантона Сарајево. Поступајући тужилац ће, пошто испита Сарајкића… »
Испланирао ликвидацију: Нови детаљи бруталног убиства у Сарајеву: Сарајкић позвао Кршу на кафу, испалио 16 метака, па сам…

Испланирао ликвидацију: Нови детаљи бруталног убиства у Сарајеву: Сарајкић позвао Кршу на кафу, испалио 16 метака, па сам…

Блиц 11.06.2024
Нихад Сарајкић (32), који је јуче око 17 сати у Вилсоновом шеталишту брутално ликвидирао Анела Кршу (39), биће данас предат у надлежност Тужилаштва КС. Поступајући тужилац ће, након што испита Сарајкића, највероватније предложити… »
Сасуо у Анела 16 метака, полицији рекао: "ја сам га убио"! Детаљи бруталне ликвидације, прво га звао на кафу

Сасуо у Анела 16 метака, полицији рекао: "ја сам га убио"! Детаљи бруталне ликвидације, прво га звао на кафу

Мондо 11.06.2024
Сарајкић у Кршу испалио више од 16 метака. Сарајкић у Кршу испалио више од 16 метака. Нихад Сарајкић (32), који је јуче око 17 сати у Вилсоновом шеталишту брутално убио Анела Кршу (39), данас ће бити предат Тужилаштву КС… »

Вести дана »