Povezane vesti
Maloletnici krenuli dedinim kolima po sladoled, pa se prevrnuli, poginuo dečak (16): Užas kod Visokog
Telegraf 11.06.2024
Do nesreće je došlo kada je 15-godišnji vozač iz još neutvrđenih razloga izgubio kontrolu nad svojim vozilom, udario u zid te vozilo izvrnuo na bok. Teška saobraćajna nesreća desila se u subotu u Goruši kod Visokog, nakon koje je maloletna osoba… »
Tragedija na putevima: BiH Tinejdžer (15) izgubio kontrolu nad vozilom i udario u zid, poginuo maloletni suvozač
Blic 11.06.2024
Teška saobraćajna nesreća desila se u subotu u Goruši kod Visokog. U njoj je učestvovao jedan automobil "škoda fabia", a tom prilikom je povrijeđena maloletna osoba (16). U automobilu su se nalazile dve maloletne osobe, a jedna osoba je izgubila… »
"Popio sam samo dva, tri piva": Maloletnik pijan sleteo sa puta kod Visokog, pa se zakucao u zid: Tinejdžer suvozač poginuo
Blic 11.06.2024
Jedna osoba poginula je u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u subotu u Goruši kod Visokog. U automobilu su se nalazile dve maloletne osobe, jedna osoba je povređena, a druga je izgubila život u KB Zenica. Vozilom je upravljao… »
Vesti dana »

Nikola Jokić postavio novi rekord i ispisao istoriju NBA lige i Denvera!
Telegraf pre 3 satajoš 17 povezanih

Da li je Đoković oštećen zbog novog pravila? Javio se bivši Federerov trener, jedno ni njemu nije jasno
Mondo pre 50 minutajoš 13 povezanih

„Ja sam čuo da su nas pustili“: Nedović se posle pobede nad Virtusom osvrnuo na spekulacije o meču u Pireju
Danas pre 9 satijoš 4 povezane

Tri poruke iz prepiske na Signalu o napadu na Jemen – analiza i objašnjenje
BBC News pre 38 minutajoš 10 povezanih