Povezane vesti

Bili Ajliš: „Nestao je poput duha, a onda sam videla da ima drugu"

BBC News 11.06.2024
Kantautorka poznata po hitu What Was I Made For priznala je da otkako je postala poznata ima problema da održi prijateljstva. Čak i Bili Ajliš, jedna od najvećih muzičkih zvezda današnjice, može biti odbačena iznenada, bez ikakvog objašnjenja… »
Bili Ajliš: „Nestao je poput duha, a onda sam videla da ima drugu“

Bili Ajliš: „Nestao je poput duha, a onda sam videla da ima drugu“

Danas 11.06.2024
Čak i Bili Ajliš, jedna od najvećih muzičkih zvezda današnjice, može biti odbačena iznenada, bez ikakvog objašnjenja. Američka umetnica, 22, rekla je za BBC-jev podkast Mis mi? (Miss Me?) da ju je prošle godine važna osoba u njenom životu… »

Radio 021 11.06.2024
Kantautorka poznata po hitu What Was I Made For priznala je da otkako je postala poznata ima problema da održi prijateljstva. Getty Images Čak i Bili Ajliš, jedna od najvećih muzičkih zvezda današnjice, može biti odbačena iznenada, bez ikakvog… »

Južne vesti 11.06.2024
Getty Images Čak i Bili Ajliš, jedna od najvećih muzičkih zvezda današnjice, može biti odbačena iznenada, bez ikakvog objašnjenja. Američka umetnica, 22, rekla je za BBC-jev podkast Mis mi? (Miss Me?) da ju je prošle godine važna osoba u njenom… »
Bili Ajliš: „Plakala sam od sreće jer ponovo imam prijatelje“

Bili Ajliš: „Plakala sam od sreće jer ponovo imam prijatelje“

Nedeljnik 11.06.2024
Bili Ajliš, jedna od najvećih svetskih muzičkih zvezda, otkrila je da „nije imuna na ghostovanje“. Dvadesetdvogodišnja američka pevačica, rekla je za BBC podkast Miss Me? da je prošle godine od osobe koju je dugo poznavala doživela… »

Vesti dana »