Povezane vesti
„Odmalena sam se družila sa starijima od sebe“: 39 godina mlađa partnerka Lazara Ristovskog prvi put otkrila kako je…
Nova 11.06.2024
Glumica Anica Lazić već mesecima nalazi se u fokusu pažnje javnosti zbog veze sa 39 godina starijim Lazarom Ristovskim. Anica Lazić od samog početka nije skrivala romansu sa proslavljenim glumcem, a sada je za „RYL“ magazin napisala kolumnu pod… »
"Od malena sam se družila sa starijima od sebe" 39: godina mlađa devojka Lazara Ristovskog o svom putu: "Energija je moć"
Blic 11.06.2024
Glumica Anica Lazić dospela je u žižu javnosti kada je u domaćim medijima osvanula vest da je u vezi sa 39 godina starijim Lazarom Ristovskim. Naime, Anica Lazić na svojim društvenim mrežama ni jednog trenutka nije želela da krije romansu sa… »
Vesti dana »
Jordanski ministar: Postoji arapsko-egipatski plan o izgradnji Gaze bez raseljavanja Palestinaca
Blic pre 3 satajoš 3 povezane
Nestao dečak na Novom Beogradu: Nije se vratio iz škole, ranac i oprema nađeni u Bloku 44 (foto)
Blic pre 4 satijoš 2 povezane
Salman Ruždi sveočio protiv napadača: "Mislio sam da me udara pesnicom, a onda sam video krv na odeći"
Blic pre 5 satijoš 2 povezane
Vučević: Studentima koji pešače od Beograda do Kragujevca da se obezbedi smeštaj
Danas pre 5 satijoš 1 povezana