Povezane vesti
„Nova“ piše: Ganjaju nas kao robove
Nova 11.06.2024
Novine „Nova“, u sredu, pišu o generalnom štrajku zaposlenih u leskovačkoj „Juri“ koji zahtevaju povećanje plata za 20 odsto, veće naknade za topli obrok, kao i humanije uslove u fabričkim toaletima. „Zaposlena sam ovde 13 godina i nikad… »
INTERVJU Srbin iz BiH čija je izjava o Vučićevom i Dodikovom skupu zatresla region: Sve dublje tonemo u glib nacionalizma…
Nova 11.06.2024
Rezolucija im je poslužila da još jednom gotovo celi svet predstave kao neprijatelje i da kažu, poput ljute dece: Evo vidite, mi bismo hteli da se družimo, ali oni neće s nama. Iako je situacija posve obrnuta, kaže u intervjuu za novine “Nova”… »
„Duša me boli, narodi u regionu strahuju samo kad Srbi saboruju“: Srpski političar iz BiH koji je pitao zašto nije…
Danas 11.06.2024
Dragan Mioković, novoimenovani predsedavajući Zastupničkog doma Parlamenta Federacije Bosne i Hercegovine, čija je izjava o Svesrpskom saboru preplavila društvene mreže, ali i medije u Srbiji, kaže za Danas da ga kao Srbina duša boli što drugi… »
Vesti dana »
Vremenski rolerkoster u Srbiji! Kiša i sneg, a onda obrt, evo kakvo nas vreme očekuje u narednih 10 dana
Mondo pre 2 satajoš 42 povezane
Preradović: Vučić je 5. novembra u Novi Sad došao pre protesta, postoje svedoci
Radio 021 pre 38 minutajoš 13 povezanih
HRW: Prisilno raseljavanje stanovništva iz Gaze je ratni zločin
Glas Amerike pre 5 satijoš 26 povezanih
Nikolić: Troje povređenih su teškog opšteg stanja, razvijaju se sekundarne komplikacije
Politika pre 7 satijoš 18 povezanih
Gradonačelnik Novog Sada doneo odluku da se ne organizuje doček Nove godine iz pijeteta prema žrtvama
NIN pre 3 satajoš 16 povezanih