Повезане вести
„Нова“ пише: Гањају нас као робове
Нова 11.06.2024
Новине „Нова“, у среду, пишу о генералном штрајку запослених у лесковачкој „Јури“ који захтевају повећање плата за 20 одсто, веће накнаде за топли оброк, као и хуманије услове у фабричким тоалетима. „Запослена сам овде 13 година… »
ИНТЕРВЈУ Србин из БиХ чија је изјава о Вучићевом и Додиковом скупу затресла регион: Све дубље тонемо у глиб национализма…
Нова 11.06.2024
Резолуција им је послужила да још једном готово цели свет представе као непријатеље и да кажу, попут љуте деце: Ево видите, ми бисмо хтели да се дружимо, али они неће с нама. Иако је ситуација посве обрнута, каже у интервјуу за… »
„Душа ме боли, народи у региону страхују само кад Срби саборују“: Српски политичар из БиХ који је питао зашто није позван на…
Данас 11.06.2024
Драган Миоковић, новоименовани председавајући Заступничког дома Парламента Федерације Босне и Херцеговине, чија је изјава о Свесрпском сабору преплавила друштвене мреже, али и медије у Србији, каже за Данас да га као Србина душа… »
Вести дана »
Данас променљиво облачно са сунчаним интервалима, температура до 26 степени
Глас Западне Србије пре 41 минутајош 8 повезаних
‘Атенборо се никада неће пензионисати’: ББЦ продуцент Мајк Гантон о легендарном природњаку
Јужне вести пре 6 минутајош 4 повезане
САД верују да је крај рата близу; Иран: Још разматрамо амерички предлог
РТС пре 31 минутајош 2 повезане
"Очекујемо нову понуду МОЛ-а у најкраћем року" Србија не пристаје на уцене у преговорима о управљању НИС-ом
Курир пре 11 минутајош 3 повезане