Повезане вести
Бајден прокоментарисао осуђујућу пресуду свом сину Хантеру: Ја сам председник, али сам и отац
Политика 11.06.2024
Амерички председник Џо Бајден прокоментарисао је пресуду коју су судије изрекле његовом сину Хантеру Бајдену, прогласивши га кривим по све три тачке оптужнице за поседовање оружја. „Ја сам председник, али сам и отац“, пренели… »
Осуђен Хантер Бајден
Политика 11.06.2024
Син председника САД Хантер Бајден проглашен је кривим због нелегалног поседовања оружја. Хантер Бајден је проглашен кривим по све три тачке оптужнице које га терете да није пријавио да је користио дроге када је купио револвер… »
Порота прогласила Хантера Бајдена кривим по свим тачкама оптужнице
Слободна Европа 11.06.2024
Порота суда у Вилмингтону прогласила је Хантера Бајдена, сина предсједника Сједињених Америчких Држава Џоа Бајдена, кривим због нелегалног посједовања оружја док је користио дрогу. Како пише Ројтерс, 12-очлана порота га је… »
Хантер Бајден проглашен кривим, ево каква му казна прети: Порота донела одлуку након три сата већања
Телеграф 11.06.2024
Син америчког председника осуђен због лагања о употреби дроге како би илегално купио пиштољ. Син Џоа Бајдена проглашен је кривим за илегалну куповину пиштоља након што је сакрио своју употребу дроге, јавља Ски Невс. Хантер… »
Бајден о пресуди сину: Прихватићу исход суђења
Инсајдер 11.06.2024
Амерички председник Џо Бајден изјавио је да ц́е прихватити исход суђења његовом сину и да ц́е наставити да поштује судски процес док Хантер разматра да ли ће се жалити на пресуду. 'Као што сам рекао прошле недеље, ја сам… »
Хантер Бајден проглашен кривим за лагање о употреби дроге ради илегалне набавке оружја
Бета 11.06.2024
Син председника САД Хантер Бајден проглашен је данас кривим по оптужби да је лагао о употреби дроге како би илегално купио оружје, чиме је постао прво дете актуелног шефа америчке државе које је осуђено за злочин. Дванаесточлана… »
Шта након пресуде Хантеру Бајдену?
Глас Америке 11.06.2024
Вашингтон — Хантера Бајдена, сина америчког председника, порота је прогласила кривим по оптужбама да је нелегално поседовао оружје док је употребљавао наркотике. Да ли ће Хантер Бајден ићи у затвор? Максимална затворска казна за… »
Бајден након осуђујуће пресуде сину: Има нашу подршку, ништа то неће променити
Н1 Инфо 11.06.2024
Амерички председник Џозеф Бајден изјавио је да ц́е прихватити исход суђења његовом сину и да ц́е наставити да поштује судски процес док Хантер разматра да ли ће се жалити на пресуду. „Као што сам рекао прошле недеље, ја сам… »
Џозеф Бајден: Шта осуђујућа пресуда његовом сину значи за председника Америке
Радио 021 11.06.2024
Мало је вероватно да ће пресуда утицати на то како ће Американци гласати на изборима у новембру. Реутерс Осуђујућа пресуда Хантеру Бајдену због лажи о неконзумирању дроге у обрасцу при куповини оружја биће разоран лични ударац… »
Џо Бајден се огласио након што му је син проглашен кривим
Телеграф 11.06.2024
Председник САД је нагласио да прихвата исход суђења и да ће да поштује судски процес док Хантер разматра да ли да поднесе жалбу. Амерички председник Џо Бајден поручио је данас да је поносан на свог сина Хантера јер је… »
Шта пресуда Хантеру Бајдену значи за председника САД: Многи се плаше суђења у септембру за пореске преваре
Еуроневс 11.06.2024
Пресуда Хантеру Бајдену за нелегалну куповину и поседовање оружја у периоду док је био зависан од кокаина, биц́е разоран лични ударац за његовог оца Џоа Бајдена. Амерички председник се издваја као глава породице која је… »
Бајден након осуђујуће пресуде његовом сину: „Ја сам председник, али сам и тата“
Нова 11.06.2024
Председник Џо Бајден, у свом првом коментару након што је Хантер Бајден проглашен кривим по све три тачке оптужнице у свом федералном суђењу за оружје, изразио је љубав према свом сину и обећао да ће прихватити пресуду коју је… »
Хантер Бајден проглашен кривим – сину америчког председника прети до 25 година затвора
РТС 11.06.2024
Син америчког председника Џозефа Бајдена, Хантер Бајден, осуђен је по све три тачке оптужнице за кршење закона који забрањује корисницима наркотика да поседују ватрено оружје. Хантер је суочен са затворском казном у трајању… »
Шок након пресуде; Бајден: “Поносим се својим сином”
Вести онлине 11.06.2024
Председник Џо Бајден огласио се након што је његов син Хантер Бајден проглашен кривим по све три тачке оптужнице које га терете да није пријавио да је користио дроге када је купио револвер 2018. године. – Прихватам одлуку суда… »
Хантер Бајден проглашен кривим
Б92 11.06.2024
Савезна порота осудила је Хантера Бајдена по све три савезне оптужбе за кривично дело у вези с ватреним оружјем. Он је осуђен због нелегалног држања ватреног оружја. Хантер Бајден би могао да се суочи с 25 година затвора и… »
Хунтер Биден проглашен кривим за лагање о употреби дрога
Ал Јазеера 11.06.2024
Порота савезног суда у Вилмингтону у савезној држави Делаваре, прогласила га је кривим по све три тачке оптужнице, чиме је Хунтер Биден постао прво дијете актуелног предсједника САД-а које је осуђено за злочин. Хунтер Биден, син… »
Хантер Бајден проглашен кривим по све три тачке оптужнице
Инсајдер 11.06.2024
Син америчког председника Хантер Бајден проглашен је 11. јуна кривим по оптужби да је лагао да није користио дрогу како би купио ватрено оружје. Порота у савезном судом у Делаверу прогласила је Бајдена кривим по све три тачке… »
САД: Хантер Бајден, син америчког председника, проглашен кривим за три кривична дела у вези са оружјем
РТВ 11.06.2024
ДОВЕР - Порота Федералног суда у Делаверу прогласила је кривим сина америчког председника Џоа Баједна, Хантера за три кривична дела која се односе на куповину и поседовање оружја у периоду док је био зависник од крек-кокаина… »
Хантер Бајден осуђен за илегалну куповину оружја
Нова 11.06.2024
Хантер Бајден, син америчког председника Џоа Бајдена проглашен је кривим за илегалну куповину пиштоља након што је сакрио да је користио дрогу, јавља Ски Невс. Хантер Бајден (54) осуђен је за три оптужбе везане за ватрено… »
Хантер Бајден проглашен кривим по свим тачкама оптужнице, прети му 25 година затвора
Еуроневс 11.06.2024
Син америчког председника Хантер Бајден проглашен је данас кривим по оптужби да је лагао да није користио дрогу како би купио ватрено оружје. Бајден је проглашен кривим по све три тачке оптужнице након што је порота расправљала… »
Хантер Бајден проглашен кривим за илегалну куповину оружја и лагање о употреби дрога
Н1 Инфо 11.06.2024
Хантер Бајден, син америчког председника Џоа Бајдена проглашен је кривим због лагања о употреби дрога како би илегално купио оружје, јавља Ски Невс. Хантер Бајден (54) осуђен је за три оптужбе везане за ватрено оружје у првом… »
Син америчког председника Хантер Бајден проглашен кривим
НИН 11.06.2024
Син америчког председника Хантер Бајден проглашен је данас кривим по оптужби да је лагао да није користио дрогу како би купио ватрено оружје. Порота у савезном судом у Делаверу прогласила је Бајдена кривим по све три тачке… »
Хантер Бајден проглашен кривим: Син америчког председника лагао приликом куповине пиштоља могућа и дугачка робија
Курир 11.06.2024
Савезна порота прогласила је Хантера Бајдена (54) кривим по све три тачке оптужнице за незаконито поседовање оружја! Сада му прети казна до 25 година затвора и новчана казна од 750.000 долара. Медији, међутим, наводе да… »
Син америчког председника проглашен кривим Порота донела одлуку након три сата већања
Дневник 11.06.2024
Хантер Бајден осуђен због лагања о употреби дроге како би илегално купио пиштољ. Син Џоа Бајдена проглашен је кривим за илегалну куповину пиштоља након што је сакрио своју употребу дроге, јавља Скај Њуз. Хантеа Бајдена (54)… »
Хантер Бајден проглашен кривим за поседовање оружја и лажне изјаве: Прети му 25 година затвора
Радио 021 11.06.2024
Хантер Бајден је проглашен кривим по све три тачке оптужнице након што је порота расправљала око три сата. Прва тачка је за давање лажне изјаве за набавку ватреног оружја, друга за давање лажне изјаве за добијање у евиденцији… »
Син америчког председника проглашен кривим! Хантер лагао приликом куповине пиштоља
Мондо 11.06.2024
Хантер Бајден проглашен је кривим за поседовање оружја. Хантер Бајден проглашен је кривим за поседовање оружја. Хантер Бајден, син америчког председника Џозефа Бајдена, проглашен је кривим, јавља "ЦНН". Он је проглашен кривим… »
Хунтер Биден неће свједочити у судском поступку који се води против њега
Ал Јазеера 11.06.2024
Буде ли осуђен по свим тачкама оптужнице у Делавареу, Хунтеру Бидену пријети до 25 година затвора. Хунтер Биден, син предсједника Сједињених Америчких Држава Јое Бидена, одлучио је да не свједочи у процесу у којем му се суди… »
Завршне речи на суђењу сину председника САД Хантеру Бајдену
Данас 10.06.2024
На суђењу сину америчког председника Хантеру Бајдену због оптужбе да је нелегално поседовао пиштољ док је користио дрогу данас је почело изношење завршних речи тужилаштва и одбране, а потом ће се поротници повући на већање и… »
Вести дана »

„Довели су га на сам крај сахране, везаног, са три полицајца“: Студент прича да је Богдану у последњем тренутку речено да може на очев испраћај
Нова пре 3 сатајош 65 повезаних

Прослава Дана Сектора за ванредне ситуације, премијер и министри у новом центру у Лапову
Бета пре 20 минутајош 21 повезана

Анализе показују да је Наваљни отрован у затвору, тврди његова удовица
BBC News пре 3 сатајош 18 повезаних