Povezane vesti
„Doživela sam infarkt pred kamerama usred emisije“: Ivana Peters suočavala se sa ozbiljnim zdravstvenim problemima, a onda je…
Nova 11.06.2024
Ivana Peters važi za jednu od najboljih pevačica na našim prostorima, a dugo se borila sa zdrastvenim problemima. Pevačica Ivana Peters nikada nije pažnju privlačila skandalima i trudila se da privatni život čuva daleko od očiju javnosti. Međutim, jednom… »
Pevačica dobila infarkt u emisiji: Pred kamerama se onesvestila: "Neopisivo jak bol, mislila sam da nikada neće prestati"
Blic 11.06.2024
Pevačica Ivana Peters usred emisije je doživela infarkt i to dok još nije zagazila u 40. godinu života. Ivana Peters otkrila je koje je simptome imala pre srčanog udara. - Bol je bio neopisivo jak i mislila sam da nikada neće prestati. U toj agoniji sam… »
Vesti dana »

Noć ispred SNS prostorija u Nišu: Kordon, jaja i burne reakcije građana na nasilje u Novom Sadu
Južne vesti pre 4 satijoš 19 povezanih

Policija i dalje u kampusu u Novom Sadu, iz pritvora pušteni studenti privedeni u Rektoratu (BLOG)
Novi magazin pre 2 satajoš 18 povezanih

Evrobasket: Turska prvi četvrtfinalista, Švedska je mučila, a onda je Šengun rekao 'dosta'
BBC News pre 44 minutajoš 53 povezane

Novak Đoković poražen od Karlosa Alkaraza u polufinalu US Opena 2025
Naslovi.ai pre 10 minutajoš 65 povezanih

Siner zakazao duel sa alkarazom! Italijan u borbi za novi pehar na Ju-es openu sa Špancem
Večernje novosti pre 44 minutajoš 30 povezanih