Повезане вести
"Ја сам председник, али и тата" Огласио се Бајден након што му је син проглашен кривим
Мондо 11.06.2024
Председник Америке Џозеф Бајден огласио се након што је његов син проглашен кривим. Председник Америке Џозеф Бајден огласио се након што је његов син проглашен кривим. Председник Сједињених Америчких Држава Џозеф Бајден… »
Бајден након осуђујуће пресуде сину: Ја сам председник, али сам и тата - има нашу подршку
Радио 021 11.06.2024
Амерички председник Џозеф Бајден изјавио је да ц́е прихватити исход суђења његовом сину и да ц́е наставити да поштује судски процес док Хантер разматра да ли ће се жалити на пресуду. "Као што сам рекао прошле недеље, ја сам… »
Џозеф Бајден: Шта осуђујућа пресуда његовом сину значи за председника Америке
Јужне вести 11.06.2024
Реутерс Осуђујућа пресуда Хантеру Бајдену због лажи о неконзумирању дроге у обрасцу при куповини оружја биће разоран лични ударац за његовог оца Џозефа Бајдена. Тако се мука америчког председника удвостручила, као главе… »
Вести дана »

РХМЗ упозорава на јаке пљускове, град и олујни ветар широм Србије уз најаву освежења крајем септембра
Наслови.аи пре 1 сатјош 40 повезаних

Пољопривредници уочи протеста: Свима нам је угрожена егзистенција
Вести онлине пре 1 сатјош 11 повезаних

Брнабић и Јованов: Ђилас није понудио доказе да се плаћа за учешће на протестима против блокада
Бета пре 15 минутајош 15 повезаних