Povezane vesti
Džozef Bajden: Šta osuđujuća presuda njegovom sinu znači za predsednika Amerike
Južne vesti 11.06.2024
Reuters Osuđujuća presuda Hanteru Bajdenu zbog laži o nekonzumiranju droge u obrascu pri kupovini oružja biće razoran lični udarac za njegovog oca Džozefa Bajdena. Tako se muka američkog predsednika udvostručila, kao glave porodice koja je… »
Bajden nakon osuđujuće presude sinu: Ja sam predsednik, ali sam i tata - ima našu podršku
Radio 021 11.06.2024
Američki predsednik Džozef Bajden izjavio je da će prihvatiti ishod suđenja njegovom sinu i da će nastaviti da poštuje sudski proces dok Hanter razmatra da li će se žaliti na presudu. "Kao što sam rekao prošle nedelje, ja sam predsednik, ali… »
"Ja sam predsednik, ali i tata" Oglasio se Bajden nakon što mu je sin proglašen krivim
Mondo 11.06.2024
Predsednik Amerike Džozef Bajden oglasio se nakon što je njegov sin proglašen krivim. Predsednik Amerike Džozef Bajden oglasio se nakon što je njegov sin proglašen krivim. Predsednik Sjedinjenih Američkih Država Džozef Bajden oglasio se nakon… »
Vesti dana »
VJT: Određeno zadržavanje odgovornim licima doma u Vojki u kojem su stradale dve osobe; Ministarstvo: U pitanju nelegalni objekat
Insajder pre 1 satjoš 46 povezanih
Građanski apel Akademije umetnosti: Traže oslobađanje njihovog studenta uhapšenog posle protesta
Radio 021 pre 6 satijoš 3 povezane
Mega ima velike talente, Zvezda "stare lisce", koji su joj presudili!
Sportske.net pre 24 satajoš 24 povezane