Povezane vesti
Oglasili se roditelji ubijene devojčice iz grčke: Otac jedva govori od bola, majka ubici postavila samo jedno pitanje
Kurir 12.06.2024
Roditelji devojčice (11) koja je ubijena u Grčkoj, neutešni su zbog smrti ćerke Vasilike i pitaju se zašto vlasti nisu zadržale u zatvoru njihovog rođaka koji je osumnjičen za ubistvo. "Zašto silovatelja nisu ostavili iza rešetaka?", pitaju… »
"Čuo sam ah i onda ništa": Stric koji je ubio devojčicu šokirao na saslušanju, do detalja opisao monstruozni zločin
Kurir 12.06.2024
Sahrana devojčice Vasiliki (11) iz Grčke, za čiju je smrt osumnjičen stric koji je, pre nego što ju je ubio, pokušao da je siluje, zakazana je za danas u 18 časova. "Stajao sam u pekari i video sam svoju nećaku. Ne znam kako mi je palo da je… »
"Zabadao sam joj šrafciger u vrat i leđa, uhvatio je za kosu": Ujak koji je ubio rođaku do detalja opisao zločin
Mondo 12.06.2024
Monstrum, koji je ubio svoju rođaku (14), planirao da devojčicu siluje u automobilu, ali nije očekivao da će mu ona zapretiti da će "sve reći roditeljima". Monstrum, koji je ubio svoju rođaku (14), planirao da devojčicu siluje u automobilu, ali… »
Stric šokirao na saslušanju, objasnio kako je ubio devojčicu (11): "Čuo sam samo 'ah', i onda ništa"
Telegraf 12.06.2024
U nastavku je priznao da je imao nameru da siluje rođaku. Sahrana devojčice Vasiliki (11) iz Grčke, za čiju je smrt osumnjičen stric koji je, pre nego što ju je ubio, pokušao da je siluje, zakazana je za danas u 18 časova. "Stajao sam u pekari i… »
Majka u suzama postavlja samo jedno pitanje: Oglasili se roditelji devojčice (11) iz Grčke koji je ubio stric: Izbo je…
Blic 12.06.2024
Roditelji devojčice (11) koja je ubijena u Grčkoj, neutešni su zbog smrti ćerke Vasilike i pitaju se zašto vlasti nisu zadržale u zatvoru njihovog rođaka koji je osumnjičen za ubistvo. "Zašto silovatelja nisu ostavili iza rešetaka?", pitaju… »
Oglasili se roditelji devojčice ubijene u Grčkoj: "Zašto silovatelja nisu ostavili iza rešetaka?"
Mondo 12.06.2024
Ispovest roditelja devojčice ubijene u Grčkoj. Ispovest roditelja devojčice ubijene u Grčkoj. Roditelji devojčice (11) koja je ubijena u Grčkoj, neutešni su zbog smrti ćerke Vasilike i pitaju se zašto vlasti nisu zadržale u zatvoru njihovog… »
Oglasili se roditelji devojčice (11) ubijene u Grčkoj: Majka u suzama postavlja samo jedno pitanje
Telegraf 12.06.2024
Taj čovek, koji je ubio naše dete, bio je u zatvoru zbog silovanja. Prvo su mu smanjili kaznu sa 18 na devet godina. Zašto nije zadržan u zatvoru?, pita uplakana majka. Roditelji devojčice (11) koja je ubijena u Grčkoj, neutešni su zbog smrti… »
Borila se za život! Jezivi detalji ubistva devojčice (11) koju je izbo stric, sumnja se da ju je silovao: Policija zatekla…
Blic 11.06.2024
Grčka je u šoku od ponedeljka kada je pronađeno telo devojčice Vasilike Nikolopoulou (11) u njivi u okrugu Elis. Za ubistvo je osumnjičen njen stric (37), koji je ranije osuđivan zbog silovanja maloletnice (14). On je na saslušanju priznao zločin… »
Vesti dana »
(BLOG) Građani zastali u 11.52: Počast žrtvama uz nekoliko incidenata, studenti zatim zauzeli Rektorat
N1 Info pre 32 minutajoš 30 povezanih
Danas oblačno i hladnije vreme, ponegde sa kišom i susnežicom
Novi magazin pre 5 satijoš 18 povezanih
Pogledajte kako sada izgleda Notr Dam: U obnovu nakon stravičnog požara uloženo 700 miliona
Telegraf pre 1 satjoš 11 povezanih
Krvavi obračun u Ljubljani: Pronađen izrešetan muškarac, sumnja se na pripadnika kavačkog klana
Mondo pre 1 satjoš 9 povezanih