Povezane vesti
Sin Zlate Petrović šokirao javnost izjavom: Tata me vodio na animir dame!
Svet plus 12.06.2024
Sina Zlate Petrović i Zorana Pejića Peje retko viđamo u javnosti, ali kada se pojavi, Jovan Pejić ne ostavlja ravnodušnim. Nedavno je odlučio da otkrije neke neobične detalje iz njihovog porodičnog života. Jedno od tih iznenađujućih otkrića… »
Skandal o kom javnost i dalje bruji: Sin Zlate Petrović u lajvu vodio ljubav sa devojkom: Pukla bruka u porodici, otac ga…
Blic 12.06.2024
Jovan Pejić, sin popularne pevačice Zlate Petrović i voditelja Zorana Pejića Peje, priznao je da je nehotice ostavio uključen Instagram lajv tokom intimnog trenutka sa tadašnjom devojkom. Incident se dogodio kada je Jovan zaboravio da isključi lajv… »
"Otac me je vodio na animir dame": Šok izjava sina Zlate Petrović: Jovan sve snimio, pa usledio obrt
Blic 12.06.2024
Jovan Pejić, sin pevačice Zlate Petrović i voditelja Zorana Pejića Peje, svojim izjavama iznova i iznova uspeva da šokira javnost. Naime, nakon što je jednom prilikom ispričao kako je vodio ljubav sa devojkom tokom uključenog lajva na Instagramu… »
Skandalozno priznanje zlatinog sina: Otac me je vodio na druženje sa animir damama! Snimak odmah uklonio, evo šta kaže…
Kurir 12.06.2024
Sin pevačice Zlate Petrović i voditelja Zorana Pejića Peje, Jovan, imao je više ispada na društvenim mrežama, ali sada je po svemu sudeći prevazišao samog sebe. Jovan, koji je inače, svojevremeno šokirao javnost kada je rekao da je u lajvu na… »
Vesti dana »
Andreana čekić i Saša Matić otkazali koncerte u Bosni i Hercegovini: Trebalo je da pevaju u Tesliću i Ugljeviku: "Zbog tragičnog događaja na Cetinju..."
Blic pre 28 minutajoš 8 povezanih
Zvezda pobedila Baskoniju u dramatičnom finišu, crveno-beli u zoni plej-ofa
Danas pre 5 satijoš 2 povezane
Muškarac koji je poginuo u automobilu ispred Trampovog hotela bio član Zelenih beretki
Telegraf pre 3 satajoš 4 povezane
Netanjahu odobrio slanje delegacije na pregovore o oslobađanju talaca u Dohi
Blic pre 1 satjoš 2 povezane