Повезане вести

Скандал о ком јавност и даље бруји: Син Злате Петровић у лајву водио љубав са девојком: Пукла брука у породици, отац га…

Скандал о ком јавност и даље бруји: Син Злате Петровић у лајву водио љубав са девојком: Пукла брука у породици, отац га…

Блиц 12.06.2024
Јован Пејић, син популарне певачице Злате Петровић и водитеља Зорана Пејића Пеје, признао је да је нехотице оставио укључен Инстаграм лајв током интимног тренутка са тадашњом девојком. Инцидент се догодио када је Јован… »
"Отац ме је водио на анимир даме": Шок изјава сина Злате Петровић: Јован све снимио, па уследио обрт

"Отац ме је водио на анимир даме": Шок изјава сина Злате Петровић: Јован све снимио, па уследио обрт

Блиц 12.06.2024
Јован Пејић, син певачице Злате Петровић и водитеља Зорана Пејића Пеје, својим изјавама изнова и изнова успева да шокира јавност. Наиме, након што је једном приликом испричао како је водио љубав са девојком током укљученог… »
Скандалозно признање златиног сина: Отац ме је водио на дружење са анимир дамама! Снимак одмах уклонио, ево шта каже водитељ…

Скандалозно признање златиног сина: Отац ме је водио на дружење са анимир дамама! Снимак одмах уклонио, ево шта каже водитељ…

Курир 12.06.2024
Син певачице Злате Петровић и водитеља Зорана Пејића Пеје, Јован, имао је више испада на друштвеним мрежама, али сада је по свему судећи превазишао самог себе. Јован, који је иначе, својевремено шокирао јавност када је рекао да… »

Вести дана »