Povezane vesti
Zvao ga na kafu da ga ubije Progovorio otac likvidiranog mladića: "Neko mu je ostavio metak, a to nije moj sin"
Kurir 12.06.2024
Pucnjava i ubistvo koje su se juče dogodili na Vilsonovom šetalištu, najpopularnijem mestu za šetnju i rekreaciju u Sarajevu, šokirali su sve u Bosni i Hercegovini. Nihad Sarajkić je ispalio nekoliko metaka i ubio Anela Kršu. Prema informacijama… »
"Bio je u vezi sa njegovom ženom" Otkriven motiv brutalne likvidacije u Sarajevu: Ubica ispričao sve detalje kobnog dana
Kurir 12.06.2024
Nihad Sarajkić, osumnjičeni za brutalno ubistvo Anela Krše ispitan je jutros u 10 sati u Tužilaštvu Kantona Sarajevo. Za Sarajkića će biti predloženo određivanje jednomesečnog pritvora. On je, i u Tužilaštvu KS, priznao da je ubio Krša… »
"Bio je sa njegovom ženom" Ubica sve priznao, rasprava u parku dobila brutalan epilog
Mondo 12.06.2024
Nihad Sarajkić ispitan je danas u Tužilaštvu Kantona Sarajevo. Nihad Sarajkić ispitan je danas u Tužilaštvu Kantona Sarajevo. Nihad Sarajlić, osumnjičeni za ubistvo Anela Krše, ispitan je jutros u 10 časova u Tužilaštvu Kantona Sarajevo, piše… »
Priznao zločin: Ovo su detalji koje je ubica Anela Krše rekao tužiocu "Ubio sam ga iz straha, mislio sam da će on mene prvi…
Blic 12.06.2024
Za Nihada Sarajkića osumnjičenog za ubistvo Anela Krše postupajući tužilac Tužilaštva KS predložio je Kantonalnom sudu u Sarajevu određivanje jednomesečnog pritvora, a sada su objavljeni detalji izjave koju je Sarajkić dao tužiocima. Naime… »
Sve da bi zaštitio ženu: Najnoviji detalji brutalnog ubistva, Sarajkić pucao u Kršu dok su sedili na klupi
Blic 12.06.2024
Nihad Sarajkić, osumnjičeni za brutalno ubistvo Anela Krše, predat je juče u nadležnost Tužilaštva Kantona Sarajevo. Tužilaštvo ima pravo na zadržavanje 24 sata, nakon čega će dežurni tužilac odlučiti o daljnjim merama. Za Sarajkića će… »
Likvidirao muškarca na klupi, ubio ga da bi zaštitio ženu? Novi detalji zločina u Sarajevu
Telegraf 12.06.2024
Prema pisanju Avaza, Anel je ubijen hicima iz neposredne blizine, a najviše rana imao je na grudima. Nihad S., osumnjičeni za brutalno ubistvo Anela K., predat je juče u nadležnost Tužilaštva Kantona Sarajevo. Tužilaštvo ima pravo na zadržavanje… »
(Video) Drama u Sarajevu: Progovorio otac ubijenog Anela Krše "Sumnjam da je ubistvo naručeno"
Blic 12.06.2024
Pucnjava i ubistvo koje su se u ponedeljak dogodili na Vilsonovom šetalištu, najpopularnijem mestu za šetnju i rekreaciju u Sarajevu, šokirali su sve u Bosni i Hercegovini. Nihad Sarajkić je ispalio nekoliko metaka i ubio Anela Kršu. Prema… »
Vesti dana »
Alkaraza terali da optuži Novaka da folira povrede: Dobili su odgovor, ali ne onaj koji su čekali!
Mondo pre 1 satjoš 74 povezane
VIDEO Govor rektora Univerziteta u Beogradu koji je ispraćen aplauzom: „Nemojte da dovodite u pitanje našu podršku studentima“
Nova pre 55 minutajoš 39 povezanih
Dom za stare koji je izgoreo imao pet korisnika više od licencom dozvoljenih: Šta je utvrdila inspekcija
N1 Info pre 3 satajoš 56 povezanih
Ko je Nataša Vukšić: Vučićeva saradnica iz senke koja je igrala ulogu u rekonstrukciji železničke stanice
Nova ekonomija pre 5 satijoš 8 povezanih