Povezane vesti
"Zaplenjena mi je kuća, u dugovima sam do guše" Kevin Spejsi plakao usred emisije, otkrio da je na ivici bankrota (video)
Kurir 12.06.2024
Kevin Spejsi gostovao je u emisiji čuvenog Pirsa Morgana, što je prvi veliki intervjuu otkako je 2017. optužen za seksualno zlostavljanje. 64-godišnji glumac je prošle godine na britanskom sudu proglašen nevinim po svim optužbama za seksualno… »
Kevin Spejsi: Voleo sam da dodirujem ljude
Nedeljnik 12.06.2024
Glumac Kevin Spejsi izjavio je da je u prošlosti „voleo da dodiruje druge ljude“. U razgovoru sa voditeljem Pirsom Morganom, 64-godišnji oskarovac je priznao da je „pomerio granice“ u vezi sa optužbama za neprimereno ponašanje zbog kojih je njegova… »
Južne vesti 12.06.2024
Getty Images Glumac Kevin Spejsi i glumica Šeron Stoun Glumac Kevin Spejsi izjavio je da je u prošlosti „voleo da dodiruje druge ljude". U razgovoru sa voditeljem Pirsom Morganom, 64-godišnji oskarovac je priznao da je „pomerio granice" u vezi sa… »
Radio 021 12.06.2024
U razgovoru sa Persom Morganom, glumac je sopstveno ponašanje u prošlosti opisao kao „loše, loše, loše". Getty Images Glumac Kevin Spejsi i glumica Šeron Stoun Glumac Kevin Spejsi izjavio je da je u prošlosti „voleo da dodiruje druge ljude". U razgovoru… »
Danas 12.06.2024
Glumac Kevin Spejsi izjavio je da je u prošlosti „voleo da dodiruje druge ljude“. U razgovoru sa voditeljem Pirsom Morganom, 64-godišnji oskarovac je priznao da je „pomerio granice“ u vezi sa optužbama za neprimereno ponašanje zbog kojih je njegova… »
BBC News 12.06.2024
U razgovoru sa Persom Morganom, glumac je sopstveno ponašanje u prošlosti opisao kao „loše, loše, loše". Glumac Kevin Spejsi izjavio je da je u prošlosti „voleo da dodiruje druge ljude". U razgovoru sa voditeljem Pirsom Morganom, 64-godišnji oskarovac je… »
"Previše sam pipao": Kevin Spejsi se rasplakao kod Pirsa Morgana, tvrdi da je zbog suđenja na ivici bankrota (video)
Blic 12.06.2024
Kevin Spejsi dao je opsežan intervju Pirsu Morganu i tokom više od 90 minuta, dvostruki dobitnik Oskara govorio je šta mu se dešavalo tokom višestrukih optužbi za seksualni napad i kako je zbog sudskih troškova na ivici bankrota. Glumac je prošle godine… »
Vesti dana »

Dodikov advokat Sudu BiH podneo zahtev da njegov klijent zatvorsku kaznu otkupi novčanom
Beta pre 33 minutajoš 60 povezanih

Sprečen promet 40 tona pilećeg mesa zaraženog salmonelom, uhapšene dve osobe iz Ćićevca
Naslovi.ai pre 1 satjoš 32 povezane

Uživo Dodiku oduzet mandat! Evo kada zvanično prestaje da bude predsednik RS: Ćerka Gorica psuje, on najavljuje referendum
Blic pre 33 minutajoš 104 povezane

Vremenska prognoza za Srbiju 6. i 7. avgust 2025: upozorenje na grad i lokalne pljuskove uz toplotni talas
Naslovi.ai pre 3 satajoš 34 povezane