Повезане вести
"Заплењена ми је кућа, у дуговима сам до гуше" Кевин Спејси плакао усред емисије, открио да је на ивици банкрота (видео)
Курир 12.06.2024
Кевин Спејси гостовао је у емисији чувеног Пирса Моргана, што је први велики интервјуу откако је 2017. оптужен за сексуално злостављање. 64-годишњи глумац је прошле године на британском суду проглашен невиним по свим оптужбама… »
Кевин Спејси: Волео сам да додирујем људе
Недељник 12.06.2024
Глумац Кевин Спејси изјавио је да је у прошлости „волео да додирује друге људе“. У разговору са водитељем Пирсом Морганом, 64-годишњи оскаровац је признао да је „померио границе“ у вези са оптужбама за непримерено понашање… »
Јужне вести 12.06.2024
Гетти Имагес Глумац Кевин Спејси и глумица Шерон Стоун Глумац Кевин Спејси изјавио је да је у прошлости „волео да додирује друге људе". У разговору са водитељем Пирсом Морганом, 64-годишњи оскаровац је признао да је „померио… »
Радио 021 12.06.2024
У разговору са Персом Морганом, глумац је сопствено понашање у прошлости описао као „лоше, лоше, лоше". Гетти Имагес Глумац Кевин Спејси и глумица Шерон Стоун Глумац Кевин Спејси изјавио је да је у прошлости „волео да додирује… »
"Превише сам пипао": Кевин Спејси се расплакао код Пирса Моргана, тврди да је због суђења на ивици банкрота (видео)
Блиц 12.06.2024
Кевин Спејси дао је опсежан интервју Пирсу Моргану и током више од 90 минута, двоструки добитник Оскара говорио је шта му се дешавало током вишеструких оптужби за сексуални напад и како је због судских трошкова на ивици банкрота… »
Вести дана »
Гозба у Белој кући! Ево како је домаћин Трамп дочекао Орбана: Ови специјалитети су се нашли на трпези
Курир пре 44 минутајош 32 повезане
На Митровдан су две ствари строго забрањене Ево шта све кажу стари српски обичаји за велики празник
Ало пре 2 сатајош 20 повезаних
Облачно, повремено са кишом - температура до 14 степени
Глас Западне Србије пре 2 сатајош 19 повезаних
Нови масовни руски напади на Украјину: Једна жртва у Дњепру, погођена енергетска инфраструктура
Сербиан Невс Медиа пре 2 сатајош 8 повезаних