Повезане вести

"Заплењена ми је кућа, у дуговима сам до гуше" Кевин Спејси плакао усред емисије, открио да је на ивици банкрота (видео)

"Заплењена ми је кућа, у дуговима сам до гуше" Кевин Спејси плакао усред емисије, открио да је на ивици банкрота (видео)

Курир 12.06.2024
Кевин Спејси гостовао је у емисији чувеног Пирса Моргана, што је први велики интервјуу откако је 2017. оптужен за сексуално злостављање. 64-годишњи глумац је прошле године на британском суду проглашен невиним по свим оптужбама… »
Кевин Спејси: Волео сам да додирујем људе

Недељник 12.06.2024
Глумац Кевин Спејси изјавио је да је у прошлости „волео да додирује друге људе“. У разговору са водитељем Пирсом Морганом, 64-годишњи оскаровац је признао да је „померио границе“ у вези са оптужбама за непримерено понашање… »

Јужне вести 12.06.2024
Гетти Имагес Глумац Кевин Спејси и глумица Шерон Стоун Глумац Кевин Спејси изјавио је да је у прошлости „волео да додирује друге људе". У разговору са водитељем Пирсом Морганом, 64-годишњи оскаровац је признао да је „померио… »

Радио 021 12.06.2024
У разговору са Персом Морганом, глумац је сопствено понашање у прошлости описао као „лоше, лоше, лоше". Гетти Имагес Глумац Кевин Спејси и глумица Шерон Стоун Глумац Кевин Спејси изјавио је да је у прошлости „волео да додирује… »
"Превише сам пипао": Кевин Спејси се расплакао код Пирса Моргана, тврди да је због суђења на ивици банкрота (видео)

"Превише сам пипао": Кевин Спејси се расплакао код Пирса Моргана, тврди да је због суђења на ивици банкрота (видео)

Блиц 12.06.2024
Кевин Спејси дао је опсежан интервју Пирсу Моргану и током више од 90 минута, двоструки добитник Оскара говорио је шта му се дешавало током вишеструких оптужби за сексуални напад и како је због судских трошкова на ивици банкрота… »

Вести дана »