Povezane vesti
SZO: Od alkohola, duvana i prerađene hrane u Evropi godišnje umre 2,7 miliona ljudi
Politika 12.06.2024
ŽENEVA – Svetska zdravstvena organizacija (SZO) pozvala je danas vlade da nametnu strožiju regulaciju proizvoda štetnih po zdravlje, jer je izveštaj SZO pokazao da od duvana, alkohola, prerađene hrane i fosilnih goriva godišnje umre oko 2,7 miliona ljudi… »
Svetska zdravstvena organizacija: Od alkohola, duvana i prerađene hrane u Evropi godišnje umre 2,7 miliona ljudi
Insajder 12.06.2024
Svetska zdravstvena organizacija (SZO) pozvala je evropske vlade da nametnu strogu regulaciju proizvoda štetnih po zdravlje, jer je izveštaj SZO pokazao da od duvana, alkohola, prerađene hrane i fosilnih goriva godišnje umre oko 2,7 miliona ljudi u… »
SZO: Od alkohola, duvana i prerađene hrane u Evropi godišnje umre 2,7 miliona ljudi
Euronews 12.06.2024
Svetska zdravstvena organizacija (SZO) pozvala je danas vlade da nametnu strožu regulaciju proizvoda štetnih po zdravlje, jer su istraživanja pokazala da od duvana, alkohola, prerađene hrane i fosilnih goriva godišnje umre oko 2,7 miliona ljudi u Evropi… »
Vesti dana »
"Možete da me povučete za taj Generalštab": Ministar kulture "kulturno", usred Skupštine
N1 Info pre 4 minutajoš 18 povezanih
Sneg ne prestaje da pada u ovom delu Srbije, a u četvrtak stiže nova opasnost: Hitno upozorenje RHMZ: U jednom delu zemlje pašće i do 50 litara kiše
Blic pre 2 satajoš 24 povezane
Predsednik Izborne komisije na Medicinskom fakultetu: “Video sam razliku u listićima, studentima sam nudio da poništimo izbore"
Nova pre 4 minutajoš 17 povezanih
Pregovori sa Azerbejdžanom u završnoj fazi, krajem maja očekuje se usaglašen ugovor - Gasna elektrana od 500 MW planirana do kraja decenije
Ekapija pre 1 satjoš 19 povezanih
Iran poziva na punu pripravnost: Mogući novi napadi SAD i Izraela
Večernje novosti pre 1 satjoš 19 povezanih