Повезане вести

Кевин Спејси се расплакао у програму: Дужан сам милионе, не знам где ћу да живим

Кевин Спејси се расплакао у програму: Дужан сам милионе, не знам где ћу да живим

Н1 Инфо 12.06.2024
Кевин Спејси заплакао је у програму уживо и открио да му је кућа “отишла на добош” јер дугује милионе долара због суђења за сексуално злостављање. Гостујући у емисији “Пирс Морган без цензуре” славни глумац је готово зајецао… »
Јецао због банкрота у емисији! Славни глумац нема где да живи: Све сам изгубио, дужан сам милионе

Јецао због банкрота у емисији! Славни глумац нема где да живи: Све сам изгубио, дужан сам милионе

Мондо 12.06.2024
Кевин Спејси је јецајући пред камерама признао да је остао без свега, да нема где да живи и да има огромне дугове. Кевин Спејси је јецајући пред камерама признао да је остао без свега, да нема где да живи и да има огромне дугове… »
Кевин Спејси заплакао у програму: "Дужан сам милионе, не знам где ћу живети"

Кевин Спејси заплакао у програму: "Дужан сам милионе, не знам где ћу живети"

Телеграф 12.06.2024
Чувени глумац није могао да задржи сузе. Кевин Спејси заплакао је у програму и открио да му је кућа "отишла на добош" јер дугује много милиона долара због суђења за сексуално злостављање. Гостујући у емисији "Пирс Морган без… »

Вести дана »