Povezane vesti
Kevin Spejsi se rasplakao u programu: Dužan sam milione, ne znam gde ću da živim
N1 Info 12.06.2024
Kevin Spejsi zaplakao je u programu uživo i otkrio da mu je kuća “otišla na doboš” jer duguje milione dolara zbog suđenja za seksualno zlostavljanje. Gostujući u emisiji “Pirs Morgan bez cenzure” slavni glumac je gotovo zajecao, a kada ga je čuveni… »
Jecao zbog bankrota u emisiji! Slavni glumac nema gde da živi: Sve sam izgubio, dužan sam milione
Mondo 12.06.2024
Kevin Spejsi je jecajući pred kamerama priznao da je ostao bez svega, da nema gde da živi i da ima ogromne dugove. Kevin Spejsi je jecajući pred kamerama priznao da je ostao bez svega, da nema gde da živi i da ima ogromne dugove. Nakon što je dobio… »
Kevin Spejsi zaplakao u programu: "Dužan sam milione, ne znam gde ću živeti"
Telegraf 12.06.2024
Čuveni glumac nije mogao da zadrži suze. Kevin Spejsi zaplakao je u programu i otkrio da mu je kuća "otišla na doboš" jer duguje mnogo miliona dolara zbog suđenja za seksualno zlostavljanje. Gostujući u emisiji "Pirs Morgan bez cenzure" slavni glumac je… »
Vesti dana »

Minimalna zarada u Srbiji biće 551 evro od januara 2026. godine, odluku donosi Vlada
Naslovi.ai pre 19 minutajoš 40 povezanih

Opozicija u Strazburu: Srbija na prekretnici političke krize, EU da podrži građane, a ne Vučića
Beta pre 1 satjoš 32 povezane

Na panelu u EP dogovoren rad na šest pitanja: Finansiranje Srbije od EU, sankcije i status SNS u EPP
Beta pre 9 minutajoš 23 povezane

Vremenska prognoza Srbije za 9. i 10. septembar 2025: kraj toplog perioda i dolazak olujnog nevremena
Naslovi.ai pre 59 minutajoš 30 povezanih

Francuska u političkoj krizi nakon pada vlade premijera Bajrua
Naslovi.ai pre 19 minutajoš 29 povezanih