Повезане вести
"Не могу да верујем шта ми се дешава" Малом Радоју живот се преокренуо наглавачке! Ово је човек који му гради и кућу и шталу…
Курир 12.06.2024
На прагу трошне куће Драгишу је дочекао мали Радоје са сестром Ивоном и мамом Миром, а онда су потекле сузе! Познати Пожаревљанин повео и унуке да виде својим очима како живот може бити немилосрдан. ЧАЧА - Прича о тешкој судбини… »
Драгиша повео унуке да упознају Радоја због ког плаче Србија: Дечак није слутио шта ће добити
Телеграф 12.06.2024
Да помогне јавило се доста добрих људи, а Драгиша Томић привредник из Пожаревца и лично је дошао у мало поморавско село како би н мање, ни више већ саградио кућу за ову напаћену породицу. Прича о тешкој судбини дечака Радоја из… »
Драгиша повео унуке код малог Радоја да упознају дечака борца: Привредник из Пожаревца сам се јавио да изгради кућу за…
РИНА 12.06.2024
Драгиша повео унуке код малог Радоја да упознају дечака борца: Привредник из Пожаревца сам се јавио да изгради кућу за намучену породицу и тако им помогне - велико браво (ФОТО) Чачак – Прича о тешкој судбини дечака Радоја из села… »
Вести дана »
Софронијевић: За легализацију од јуче пријављено више од 45.000 објеката
Данас пре 2 сатајош 1 повезана
Студенти Правног факултета обележавају годину дана од почетка блокаде овог факултета
Данас пре 5 сатијош 1 повезана
Пијан ударао сестру у главу, па насрнуо на оца: Ужас у Обреновцу, мушкарац (29) ухапшен због породичног насиља
Блиц пре 3 сатајош 3 повезане