Povezane vesti
„Nadam se da će me smrt odvesti među zvezde da otkrijem tajne kosmosa“: Kako je govorila Fransoaz Ardi nekoliko godina pred…
Nova 12.06.2024
„Fizički me sve toliko užasno boli da se plašim da će me smrt naterati da prođem kroz još strašniju patnju“, rekla je čuvena pevačica i kantautorka iz šezdesetih godina novinarima 2021, ističući tada da je pobornica eutanazije. Fransoaz Ardi, legendarna… »
Fransoaz Ardi, francuska pevačica i modna ikona, preminula u 81. godini
Danas 12.06.2024
Fransoaz Ardi, popularna francuska pevačica i glumica, koja je imala brojne albume i singlove na top-listama, preminula je u 81. godini. Fransoaz Ardi je imala dijagnozu raka još od pre 20 godina i zdravstveno stanje joj se pogoršavao od tada. „Mama je… »
Preminula Fransoaz Ardi, francuska muzička i modna ikona
Nova 12.06.2024
Fransoaz Ardi, legendarna francuska pevačica, model i glumica, preminula je juče u 80. godini, nakon duge borbe s rakom. Ardi je bila jedna od omiljenijih figura francuske kulture, a za sobom je ostavila neizbrisiv trag ne samo u svetu muzike, već i mode… »
Vesti dana »

Sastanak Putina i Vitkofa pred američki ultimatum: značajan napredak, najave sankcija i planovi za trilateralne susrete lidera
Naslovi.ai pre 1 satjoš 88 povezanih

Vladan Milojević posle pobede nad lehom: "Nema euforije, kao da je 0:0"
Dnevnik pre 29 minutajoš 60 povezanih

Otkriven identitet napadača koji je ranio pet vojnika u vojnoj bazi u Džordžiji (FOTO)
Euronews pre 35 minutajoš 25 povezanih

Probudite se uz Euronews Jutro: Kakve posledice će presuda Dodiku i odluka CIK-a imati po Republiku Srpsku
Euronews pre 1 satjoš 181 povezana

Evropska Zvezda obasjala Poznanj, Krunić i Duarte učinili da se revanš mirno čeka!
Sportske.net pre 1 satjoš 59 povezanih