Povezane vesti

Boris Tadić demantovao da napušta politiku i da odlazi u Kinu

Novi magazin 12.06.2024
Boris Tadić, predsednik Socijaldemokratske stranke i bivši predsednik Srbije, demantovao je danas pisanje pojedinih medija da napušta politiku jer se seli u Kinu kako bi predavao na Pedagoškom (Normalnom) univerzitetu u Pekingu. Mediji su se danas… »

Beta 12.06.2024
Boris Tadić, predsednik Socijaldemokratske stranke i bivši predsednik Srbije, demantovao je danas pisanje pojedinih medija da napušta politiku jer se seli u Kinu kako bi predavao na Pedagoškom (Normalnom) univerzitetu u Pekingu. Mediji su se danas… »
Tadić digao ruke od politike: Bivši predsednik postaje profesor na univerzitetu u Kini, na katedri za pojas i put

Tadić digao ruke od politike: Bivši predsednik postaje profesor na univerzitetu u Kini, na katedri za pojas i put

Blic 12.06.2024
Boris Tadić, bivši predsednik Srbije u dva mandata, sada lider opozicione SDS, postaće profesor u Kini. Tadić je to najavio na svom X profilu. - Sa velikim zadovoljstvom sam prihvatio poziv da budem profesor na katedri za pojas i put na Pekinškom… »
Boris Tadić rekao zbogom politici! Oglasio se na društvenoj mreži - "Prihvatio sam poziv"

Boris Tadić rekao zbogom politici! Oglasio se na društvenoj mreži - "Prihvatio sam poziv"

Mondo 12.06.2024
Boris Tadić postaće profesor u Kini. Boris Tadić postaće profesor u Kini. Boris Tadić, bivši predsednik Srbije u dva mandata, sada lider opozicione SDS, postaće profesor u Kini. Tadić je to najavio na svom X profilu. Inače, u poslednjih 12 godina… »
Boris Tadić odlazi u Kinu da predaje na univerzitetu

Boris Tadić odlazi u Kinu da predaje na univerzitetu

Nova 12.06.2024
Boris Tadić, bivši predsednik Srbije, a sada lider Socijaldemokratske stranke, postaće profesor u Kini. Boris Tadić je to najavio na svom profilu na društvenoj mreži Iks. It is with great pleasure that I accepted the invitation to be a professor at… »
Boris Tadić profesor u Kini, najavio novi angažman na društvenoj mreži

Boris Tadić profesor u Kini, najavio novi angažman na društvenoj mreži

NIN 12.06.2024
Boris Tadić, bivši predsednik Srbije, a sada lider Socijaldemokratske stranke, biće angažovan kao profesor u Kini. Tadić je to najavio na svom profilu na društvenoj mreži Iks. It is with great pleasure that I accepted the invitation to be a… »
Neki novi film za bivšeg predsednika Srbije Tadić postaje profesor na univerzitetu u ovoj zemlji

Neki novi film za bivšeg predsednika Srbije Tadić postaje profesor na univerzitetu u ovoj zemlji

Dnevnik 12.06.2024
Boris Tadić, nekadašnji predsednik Srbije i aktuelni lider SDS, digao je ruke od politike. Naime, nekadašnji šef države postaće profesor, i zbog toga odlazi u Kinu, kako je obelodanio na društvenoj mreži Iks. - Sa velikim zadovoljstvom sam… »
Boris Tadić u najnovijem filmu: Bivši predsednik Srbije postaje profesor, a karijeru nastavlja u ovoj dalekoj zemlji

Boris Tadić u najnovijem filmu: Bivši predsednik Srbije postaje profesor, a karijeru nastavlja u ovoj dalekoj zemlji

Kurir 12.06.2024
Boris Tadić, nekadašnji predsednik Srbije i aktuelni lider SDS, digao je ruke od politike. Naime, nekadašnji šef države postaće profesor, i zbog toga odlazi u Kinu, kako je obelodanio na društvenoj mreži Iks. - Sa velikim zadovoljstvom sam… »

Vesti dana »