Povezane vesti

Darko Filipović više neće da ćuti o bivšoj supruzi koja s njegovim drugom čeka dete: Rekao sve što zna

Darko Filipović više neće da ćuti o bivšoj supruzi koja s njegovim drugom čeka dete: Rekao sve što zna

Svet & Skandal 12.06.2024
Bivša supruga Darka Flipovića čeka bebu s drugim Pevač Darko Filipović prošle godine iznenada je stavio tačku na svoj brak sa Jasminom. Kako je tada sam priznao, pevač je suprugu ostavio posle saznanja da ga je varala s njegovim drugom. Međutim… »
"Varala me je sa drugarom, neka kaže ako je nije sramota": Jasmina Filipović u drugom stanju, a ovako je Darko pričao o…

"Varala me je sa drugarom, neka kaže ako je nije sramota": Jasmina Filipović u drugom stanju, a ovako je Darko pričao o…

Blic 12.06.2024
Jasmina Filipović, bivša supruga Darka Filipovića, je trudna. Jasmina je lepu vest podelila na Instagramu gde je objavila fotografiju u poodmakloj trudnoći, pozirala je sa belim plaštom koji je samo prekrivao njen trudnički stomak. Darko se ovim… »
Prevarila ga s njegovim drugom, pa zatrudnela? Bivša žena Darka Filipovića blista u drugom stanju

Prevarila ga s njegovim drugom, pa zatrudnela? Bivša žena Darka Filipovića blista u drugom stanju

Mondo 12.06.2024
Bivša supruga Darka Filipovića, Jasmina očekuje bebu, prenose mediji. Bivša supruga Darka Filipovića, Jasmina očekuje bebu, prenose mediji. Bivša žena pevača Darka Filipovića, Jasmina Filipović je u drugom je stanju. Jasmina je na Instagramu… »
Trudna bivša žena Darka Filipovića? Pevača varala sa njegovim prijateljem, a sada čeka dete

Trudna bivša žena Darka Filipovića? Pevača varala sa njegovim prijateljem, a sada čeka dete

Telegraf 12.06.2024
Jasmina se oglasila putem Instagrama. Bivša žena nekadašnje "Zvezde Granda", Darka Filipovića, Jasmina Filipović, navodno je u drugom stanju. Jasmina je objavila fotografije u poodmakloj trudnoći, pozirala je sa belim plaštom koji je samo prekrivao… »

Vesti dana »