Povezane vesti
"Porodica me se odrekla jer sam biseksualac" Bojan Tomović o lečenju bipolarnog poremećaja: Na toj klinici su bili mnogi…
Kurir 12.06.2024
Pevač Bojan Tomović boluje od bipolarnog poremećaja, zbog čega je nekoliko puta pomišljao na najgore. On je u velikoj ispovesti objasnio kako su izgledali njegovi dani u trenucima najveće tuge, ali i kako je jednom na svoju ruku preskočio terapiju. - Ni… »
"Majka i brat su me se odrekli jer sam biseksualac": Predviđali su mu sjajnu karijeru, a on se iznenada povukao iz javnosti…
Blic 12.06.2024
Bojan Tomović, popularni pevač, otvoreno je govorio o svojoj borbi sa bipolarnim poremećajem, otkrivajući da ga je porodica odbacila i kako danas zarađuje za život, s obzirom na to da retko nastupa. U svojoj iskrenoj ispovesti Bojan Tomović pričao je o… »
Vesti dana »

Pucao na kolege u američkoj vojnoj bazi: Došao na posao, pa pištoljem izrešetao petoricu, trojica operisana: "Ti ljudi treba da nas štite..."
Blic pre 2 satajoš 1 povezana

(Mape) počinje sutra! Spremite se za dane ekstremnih vrućina, jer će potrajati! Pred nama je najduži tropski talas u Srbiji ovog leta
Blic pre 2 satajoš 2 povezane

„Epilog dugogodišnje agonije u BiH“: Nakon odluke CIK-a da oduzme predsednički mandat Miloradu Dodiku
Danas pre 3 satajoš 1 povezana

Tramp i Zelenski razgovarali nakon sastanka Putina i Vitkofa u Moskvi
Telegraf pre 30 minutajoš 4 povezane

Delegacija Srpske liste sa Sorensenom: Hitno sprovođenje Briselskog sporazuma, ZSO prioritet
Danas pre 11 minutajoš 1 povezana