Povezane vesti
"Imala sam manje od 2 kilograma kada sam se rodila": Ispovest Dačićeve snajke: Majka Milice Jokić morala da odustane od…
Blic 12.06.2024
Pevačica Milica Jokić otkrila je nepoznate detalje privatnog života i odnosa sa Ivicom Dačićem sa čijim sinom Lukom je u srećnoj emotivnoj vezi već tri godine. Milica Jokić otkrila je da voli zapeva sa Ivicom Dačićem, te da su njih dvoje… »
"Rodila sam se dva meseca ranije, imala sam jedva 2KG" Velika ispovest Milice Jokić: Otkrila kakav je Ivica Dačić privatno!
Kurir 12.06.2024
Milica Jokić brzo je osvojila srca publike u muzičkim takmičenjima " Zvezde Granda" i " Pinkove zvezde", ali je ubrzo naciji postala poznata i kao snajka ministra Ivice Dačlića. Ona je u emotivnoj vezi sa Lukom Dačićem tri godine, a kako kaže, sa… »
Vesti dana »

Dani žalosti u Severnoj Makedoniji nakon tragedije u Kočanima, građani odaju poštu
RTS pre 8 minutajoš 36 povezanih

Skupština Novog Sada o budžetu: Studenti u blokadi noćas pokušali da blokiraju zgradu, policija ih sprečila
RTV pre 38 minutajoš 19 povezanih

Pokret Bravo traži oslobađanje Pogačara koji je sinoć priveden kod Skupštine Novog Sada
N1 Info pre 13 minutajoš 8 povezanih

Nastavlja se sednica parlamenta, očekuje se konstatovanje ostavke premijera Vučevića
Beta pre 1 satjoš 9 povezanih