Povezane vesti
Nakon vesti da mu je bivša u drugom stanju oglasio se i Darko Filipović: Čuo sam da se i porodila, mene ona...
Kurir 12.06.2024
Pevač Darko Filipović oglasio se za nakon što je njegova bivša supruga objavila da je u drugom stanju. Kako je Darko istakao, on je čuo i da se porodila, a kako navodi ona ga uopšte ne zanima. - Ne pratimo se na mrežama, ne pratim je nigde, mene… »
"Čuo sam da se porodila, mene ona ne zanima": Oglasio se Darko Filipović nakon vesti da je njegova bivša žena trudna - Evo…
Blic 12.06.2024
Pevač Darko Filipović oglasio se za "Blic" nakon što je njegova bivša supruga objavila da je u drugom stanju. Kako je Darko istakao, on je čuo i da se porodila, a kako navodi ona ga uopšte ne zanima. - Ne pratimo se na mrežama, ne pratim je nigde… »
Vesti dana »

Srbin je sila! Evo kako je Nikola Jokić još jednom dokazo celom svetu da je najbolji košarkaš današnjice (video)
Večernje novosti pre 1 satjoš 17 povezanih

Najnovije upozorenje RHMZ! Očekuju se velike padavine, meteoalarmi popaljeni u celoj zemlji: Vodostaji u porastu, ovi delovi Srbije da budu na oprezu!
Blic pre 1 satjoš 13 povezanih

„Ja sam čuo da su nas pustili“: Nedović se posle pobede nad Virtusom osvrnuo na spekulacije o meču u Pireju
Danas pre 9 satijoš 4 povezane

Tri poruke iz prepiske na Signalu o napadu na Jemen – analiza i objašnjenje
BBC News pre 34 minutajoš 10 povezanih