Povezane vesti
Selin Dion pila smrtonosne doze valijuma! Slavna pevačica zbog strašnih bolova uzimala jake lekove: "Moje telo je naviklo na…
Kurir 12.06.2024
Selin Dion uzimala je dnevne doze valijuma u količini koje bi mogle da ubiju čoveka! Slavna pevačica je ovo sama ispričala, rekavši da je to bio njena očajnički potez u borbi sa sa retkim neurološkim poremećajem. Kako je navela, jednom se desilo… »
Selin Dion se "kljukala" valijumom: Zbog bolesti uzimala doze koje mogu da ubiju čoveka, bolovi su užasni
Mondo 12.06.2024
Pevačica Selin Dion priznala je da je uzimala valijum kako bi smanjila užasne bolove... Pevačica Selin Dion priznala je da je uzimala valijum kako bi smanjila užasne bolove... Slavna pevačica Selin Dion otrkila je da je u jednom trenutku uzimala… »
Vesti dana »
Poverenica: Svaka žena koja prijavi nasilje treba da zna da neće ostati sama
Beta pre 4 satijoš 33 povezane
Vučević sutra saopštava ko će preuzeti ministarstva koja su vodili Vesić i Momirović
RTV pre 2 satajoš 180 povezanih
OTKRIVAMO Iskaz pretučenog Ilije Kostića (74): „Nakon šamara mi je rekao da ustanem, pa me kolenom udario u testise“
Nova pre 9 satijoš 24 povezane
"Nije Bilo srpskih putnika": Oglasio se ambasador Šestović posle potonuća broda u vodama Egipta
Kurir pre 2 satajoš 24 povezane
"Sutra ću odrediti..." Inzagi u nedoumici pred meč Intera i Lajpciga u Ligi šampiona
Večernje novosti pre 1 satjoš 40 povezanih