Povezane vesti
"Jako sam živčana osoba, mnogo toga me nervira": Barbara Bobak nikad iskrenije o privatnosti i poslu: "Moj otac je menadžer…
Blic 12.06.2024
Pevačica Barbara Bobak pored lepih komentara koje dobija na svoj račun, ne krije da umeju da joj pristignu i neke poruke koje nisu takvog karaktera. - Dobijala sam ružnih poruka u smislu vređanja, ali ne pretećih. To su fanovi nekih drugih osoba, ali… »
Barbara Bobak progovorila o detaljima iz života koje niko nije znao! Pomenula i oca, a onda šokirala: Ja sam jako...
Kurir 12.06.2024
Pevačica Barbara Bobak pored lepih komentara koje dobija na svoj račun, ne krije da umeju da joj pristignu i neke poruke koje nisu takvog karaktera. - Dobijala sam ružnih poruka u smislu vređanja, ali ne pretećih. To su fanovi nekih drugih osoba, ali… »
Vesti dana »

Dani žalosti u Severnoj Makedoniji nakon tragedije u Kočanima, građani odaju poštu
RTS pre 8 minutajoš 36 povezanih

UŽIVO „Policija je upotrebila preveliku silu“: Studentkinja otkriva šta se noćas desilo u Novom Sadu, ispred Skupštine stigao kordon u punoj opremi
Nova pre 43 minutajoš 19 povezanih

Izrael gađao Gazu, najmanje 300 mrtvih, tvrde palestinski izvori
BBC News pre 43 minutajoš 17 povezanih

Novosadski studenti blokirali Skupštinu grada, Žandarmerija razbila blokadu: Sednica zakazana za danas
Blic pre 43 minutajoš 8 povezanih

Za „danas ili sutra“ najavljeno konstatovanje ostavke premijera, mesec i po dana od njenog podnošenja
Insajder pre 1 satjoš 9 povezanih