Povezane vesti
Lutovac (DS) o Orliću kao direktoru BIA: Lojalan Vučiću a ne državi i građanima Srbije
Radio sto plus 12.06.2024
Savet za nacionalnu bezbednost je danas odobrio da Orlić bude direktor BIA – saopštio je kabinet predsednika Srbije. “Da biste došli na mesto prvog čoveka državne bezbednosti, morate da budete lojalni Vučiću, a ne državi i građanima… »
Vladimir Orlić zvanično na čelu BIA
Moj Novi Sad 12.06.2024
Savet za nacionalnu bezbednost dao je na današnjoj sednici saglasnost da funkcioner i poslanik Srpske napredne stranke (SNS) Vladimir Orlić bude imenovan za direktora Bezbednosno-informativne agencije (BIA), saopšteno je iz kabineta predsednika Srbije… »
Lazović (ZLF) o Orliću: Vučićev poslušnik koji se dokazao napadima na opoziciju
Radio sto plus 12.06.2024
Savet za nacionalnu bezbednost je na današnjoj sednici odobrio da Orlić bude imenovan za direktora BIA, saopštio je kabinet predsednika Srbije. Lazović je agenciji Beta kazao da se Orlić “dokazao kao poslušnik Aleksandra Vučića na mestu… »
Vesti dana »

Rubio: Potpisivanje sporazuma o mineralima je korak ka okončanju rata u Ukrajini
Blic pre 6 satijoš 3 povezane

Kreni-Promeni: Dačić hitno da se oglasi o napadima na novinara Insajdera i ratnog veterana
Danas pre 9 satijoš 3 povezane

Oglasio se Volc posle ostavke i dobijanja nove funckije: "Čast mi je što ću nastaviti da služim predsedniku Trampu "
Blic pre 7 satijoš 4 povezane

"Filip je bio vredan i posvećen porodici": Rođak Jokića iz Topole otkrio detalje o stradalom mladiću: "Ne znam kako ćemo dalje..."
Blic pre 33 minutajoš 1 povezana