Povezane vesti
„Novak i ja moramo mnogo da učimo da bismo bili bolji“: Jelena Đoković progovorila o porodici – „Lakše mi je sa starijim sinom…
Nova 12.06.2024
Jelena Đoković na premijeri filma osvrnula se na brojne aktuelne teme. Jelena Đoković se pojavila na premijeri filma „U mojoj glavi 2“, gde pozajmljuje glas jednom od likova. Supruga Novaka Đokovića progovorila je o ovom ostvarenju, te se osvrnula na… »
"Lakše mi je sa starijim sinom, nego sa ćerkom": Jelena Đoković otvorila dušu: "Novak i ja moramo dosta da učimo da bi bili…
Blic 12.06.2024
Jelena Đoković se pojavila na premijeri filma "U mojoj glavi 2", gde pozajmljuje glas jednom od likova. - Ovo je veliki svetski projekat. Želimo da pošaljemo poruku koliko su emocije važne. Priključili smo se timu uspešnih ljudi. Mene krase sve emocije… »
Vesti dana »
VJT saopštilo da je po njihovom nalogu policija ušla u Zavod za zaštitu spomenika kulture
NIN pre 1 satjoš 27 povezanih
Obnovljen transport nafte kroz "Družbu": Nastavljen tranzit nafte ka Mađarskoj i Slovačkoj
Newsmax Balkans pre 57 minutajoš 34 povezane
Rat na Bliskom istoku: Napadnut brod u Ormuzu; Bela kuća: Nije bilo govora o nuklearnoj opciji; Tramp najavljuje nove pregovore?
Večernje novosti pre 1 minutjoš 27 povezanih
Kakvo nas vreme očekuje tokom večeri i noći? Oglasio se RHMZ: U ovom delu Srbije će padati i sneg
Telegraf pre 36 minutajoš 35 povezanih
Testiraju se "krtice" za budući metro – koliko će metara dnevno moći da iskopaju
RTS pre 5 satijoš 25 povezanih