Povezane vesti
„Novak i ja moramo mnogo da učimo da bismo bili bolji“: Jelena Đoković progovorila o porodici – „Lakše mi je sa starijim sinom…
Nova 12.06.2024
Jelena Đoković na premijeri filma osvrnula se na brojne aktuelne teme. Jelena Đoković se pojavila na premijeri filma „U mojoj glavi 2“, gde pozajmljuje glas jednom od likova. Supruga Novaka Đokovića progovorila je o ovom ostvarenju, te se osvrnula na… »
"Lakše mi je sa starijim sinom, nego sa ćerkom": Jelena Đoković otvorila dušu: "Novak i ja moramo dosta da učimo da bi bili…
Blic 12.06.2024
Jelena Đoković se pojavila na premijeri filma "U mojoj glavi 2", gde pozajmljuje glas jednom od likova. - Ovo je veliki svetski projekat. Želimo da pošaljemo poruku koliko su emocije važne. Priključili smo se timu uspešnih ljudi. Mene krase sve emocije… »
Vesti dana »
Prodaja NIS-a: Mol kupuje ceo ruski udeo - odakle Srbiji još pet odsto vlasništva?
N1 Info pre 48 minutajoš 33 povezane
Jelena Kleut: Moj slučaj mogući početak veoma opasne prakse – da svi oni koji glasnije dižu glas budu sklonjeni
Nova pre 2 satajoš 34 povezane
Đedović Handanović: MOL i Gasprom dogovorili ugovor za NIS, Srbija će povećati udeo u vlasništvu za pet odsto
Newsmax Balkans pre 3 satajoš 41 povezana
Juronjuz: Kremlj šalje Dmitrijeva u Davos, predviđen sastanak sa delegacijom SAD
Politika pre 1 satjoš 86 povezanih
Uhapšen na Batrovcima: U automobilu pronađena automatska puška i municija
N1 Info pre 13 minutajoš 36 povezanih