Povezane vesti
„Novak i ja moramo mnogo da učimo da bismo bili bolji“: Jelena Đoković progovorila o porodici – „Lakše mi je sa…
Nova 12.06.2024
Jelena Đoković na premijeri filma osvrnula se na brojne aktuelne teme. Jelena Đoković se pojavila na premijeri filma „U mojoj glavi 2“, gde pozajmljuje glas jednom od likova. Supruga Novaka Đokovića progovorila je o ovom ostvarenju, te se… »
"Lakše mi je sa starijim sinom, nego sa ćerkom": Jelena Đoković otvorila dušu: "Novak i ja moramo dosta da učimo da bi…
Blic 12.06.2024
Jelena Đoković se pojavila na premijeri filma "U mojoj glavi 2", gde pozajmljuje glas jednom od likova. - Ovo je veliki svetski projekat. Želimo da pošaljemo poruku koliko su emocije važne. Priključili smo se timu uspešnih ljudi. Mene krase sve… »
Vesti dana »
"Nije bilo lako, ovo je šok za mene": Ministar zdravlja Hrvatske pušten iz zatvora nakon što je uhapšen zbog mita: Evo šta je rekao po izlasku
Blic pre 1 satjoš 1 povezana
Kraj pravnih bitaka za Trampa! Specijalni tužilac odbacuje optužbe protiv novog/starog predsednika SAD za prevaru za izborima
Blic pre 6 satijoš 1 povezana
Besplatan ulaz na prvu utakmicu baraža za Evropsko prvenstvo za žene između Srbije i Švedske
Danas pre 1 satjoš 1 povezana
U Kragujevcu uhapšen muškarac zbog nedozvoljenog poseda oružja i municije
Danas pre 8 satijoš 1 povezana