Povezane vesti
Zoran Živković o Orliću kao šefu BIA: Služba će i dalje biti zloupotrebljena, „smrdi“ sa vrha
N1 Info 12.06.2024
"Vladimira Orlića je za direktora Bezbednono-informativne agencije (BIA) preporučilo isto što i sve druge saradnike Aleksandra Vučića", izjavio je nekadašnji ministar policije Zoran Živković. "Siguran sam da služba nastavlja da radi svoj posao na najgori… »
Zoran Živković o Orliću kao šefu BIA: Služba će i dalje biti zloupotrebljena, „smrdi“ sa vrha
Novi magazin 12.06.2024
"Vladimira Orlića je za direktora Bezbednono-informativne agencije (BIA) preporučilo isto što i sve druge saradnike Aleksandra Vučića", izjavio je nekadašnji ministar policije Zoran Živković. "Siguran sam da služba nastavlja da radi svoj posao na najgori… »
Vesti dana »
Služba bezbednosti Ukrajine: "Napad u Kijevu okarakterisan kao teroristički" (foto)
Blic pre 15 minutajoš 30 povezanih
Ormuški moreuz ponovo zatvoren: Iran preti napadima, Tramp hitno okupio savetnike
Dnevnik pre 1 satjoš 51 povezana
"Igrači Zvezde ga dva minuta ubeđivali": Miroslav Tanjga se oglasio zbog crvenog kartona za sina
Mondo pre 1 satjoš 30 povezanih
Uživo - Ponovo zatvoren Ormuski moreuz: Prekid vatre na ivici pucanja
Mondo pre 1 satjoš 51 povezana
Obradović: Očekuje nas težak mini ciklus, žao mi je što ABA liga nije imala razumevanja
RTS pre 2 satajoš 51 povezana